Pages Navigation Menu

Укључите се у пројекат

 

Финансијска конструкција пројекта

1. Дијамантски спонзор12.000.000 дин. – могућност да се име спонзора (компаније или појединца) постави у наслов самог такмичења нпр. ”Име спонзора Тројка из блока”, постављање званичног логотипа спонзора на централни део кошаркашког терена, постављање званичног логотипа спонзора на централним позицијама на кошаркашким таблама, постављање банера на насловној интернет презентацији пројекта, рекламе на фејсбук страници, твитеру, инстаграму и осталим друштвеним мрежама, постављање банера на меморандумима, представљање дијамантског спознора у медијским саопштењима, конференцијама за штампу и извештајима након завршене манифестације, прављењем посебних мајица ”Тројка из блока” са натписом спонзора, рекламни пано на неколико локација на самом терену, неколико промо штандова током такмичења, промоције након сваког извештаја о завршеним радовима, до краја 2015. године. И остале погодности по договору са потенцијалним спонзором.

2. Златни спонзор5.000.000 дин. – постављање банера на насловној интернет презентацији пројекта, постављање банера на меморандумима, представљање златног спознора у медијским саопштењима, конференцијама за штампу и извештајима након завршене манифестације, рекламе на фејсбук страници, твитеру, инстаграму и осталим друштвеним мрежама, рекламни пано на неколико локација на самом терену, промо штанд током такмичења, промоције након сваког извештаја о завршеним радовима, до краја 2015. године. И остале погодности по договору са потенцијалним спонзором.

3. Сребрни спонзор1.000.000 дин. – постављање банера на насловној интернет презентацији пројекта, постављање банера на меморандумима, представљање сребрног спознора у медијским саопштењима, конференцијама за штампу и извештајима након завршене манифестације, рекламе на фејсбук страници, твитеру, инстаграму и осталим друштвеним мрежама, рекламни пано на 3 локације на самом терену, до краја 2015. године. И остале погодности по договору са потенцијалним спонзором.

4. Бронзани спонзор300.000 дин. – постављање банера на насловној интернет презентацији пројекта, постављање банера на меморандумима, представљање бронзаног спознора у медијским саопштењима, конференцијама за штампу и извештајима након завршене манифестације, рекламни пано на једној локацији на самом терену, до краја 2015. године.

5. Спонзор7.000 дин. – 300.000 дин. – постављање линка у простору одређеном за спонзоре, медијска саопштења и реклама на самом терену.

6. Донатордо 7.000 дин. – Име или иницијали  ће стајати на листи донатора на сајту.

7. Учешће на такмичењу300 дин. (оквирно 300-400 учесника) – подразумева једно шутирање по учеснику и могући пласман у финале.