Почетна 2013 Јавне личности уз Тројку!

Јавне личности уз Тројку!

од Ceca

Представници спортско-хуманитарног пројекта ”Тројка из блока” окупили су прошле недеље бројне познате личности из света спорта, музике и културе ради промовисања предстојећих турнира у брзом шутирању тројки широм Србије, као и хуманитарни СМС број 7763 путем којег се прикупљају донације за помоћ социјално угроженим вишедетним породицама. Нашем позиву одазвали су се пријатељи организације Недељко Јовановић, Новица Бјелица, Бошко Ћирковић Шкабо, Урош Ћертић и Немања Tricky Блажић.

nedeljko-jovanovic-1

Недељко Јовановић, бивши рукометашки репрезентативац Југославије који је 1999. године освојио бронзану медаљу на Светском првенству у Египту и који је на истом био проглашен за најбољег централног бека на свету подржао је спортско-хуманитарни пројекат ”Тројка из блока”. У својој каријери играо је за Металопластику, Партизан, Теку, Тусем и Колубару.

novica-bjelica-1

Новица Бјелица, бивши одбојкашки репрезентативац Србије 2009. године био је изабран за прву поставу финалног турнира Светске лиге који се одржао у Београду, исте године узео је титулу првака Италије са Пјаћенцом.

bosko-cirkovic-skabo-1

Бошко Ћирковић Шкабо, члан популарне београдске реп групе Београдски синдикат

uros-certic-3

Урош Ћертић, млади популарни каскадер који је бриљирао у више десетине филмова широм Европе и света као што су Vendetta, Everly, November man, Nikita TV series…

nemanja-triki-blazic

Немања Tricky Блажић најбољи кошаркашки фристајлер у Европи

 

0 коментар
0

You may also like