Почетна 2013 Бојана Квржић победник у Новом Саду!

Бојана Квржић победник у Новом Саду!

од Ceca

Трећи овогодишњи спортско – хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки ”Тројка из блока” успешно је одржан у суботу 31. маја у Новом Саду, на кошаркашком терену на Детелинари, улица Париске Комуне 1. Упркос тмурном дану окупило се око 500 новосађана, а присутни су били и пријатељи турнира из других градова. У конкуренцији од око 110 учесника у квалификационом делу турнира издвојило се њих 20, а победнички пехар припао је по први пут девојци Бојани Квржић, која је у финалној серији убацила 10 тројки.Друго место на турниру припало је Бориславу Тошићу, док је трећи био Вељко Радаковић.
ns2

Заједничка победа свих који су у суботу присуствовали овом целодневном спортском- хуманитарном дешавању је прикупљена финансијска помоћ, која ће бити усмерена породицама које су претрпеле губитке услед поплава. За само пар сати трајања турнира, прикупљено је 105.000 динара. “Тројку из Блока” су подржали и наши спортисти, кошаркаш Миленко Топић, кик боксер Ненад Пагонис и најбољи баскеташи 3 на 3 у свету Душан Домовић-Булут, Марко Ждеро и Никола Угрица.
ns3

Још једном се захваљујемо свима који су били део ове спортско – хуманитарне манифестације и позивамо вас све да нам се већ сутра у недељу 1. јуна придружите у Београду на теренима ОШ „Лаза Костић“ на Новом Београду, у блоку 23 са почетком у 12.30 часова. Желимо да истакнемо посебну захвалност нашим донаторима и спонзорима који су подржали реализацију овог пројекта:
ns1

– ПИП, Нови Сад – 35.000 динара
– ДСС, Нови Сад – 20.000 динара
– ЈКП Тржница, Нови Сад – 10.000 динара
– Драган Ковачевић – 50 евра и 2.000 динара

0 коментар
0

You may also like