Почетна 2013 Хуманитарне палачинке у Чикагу

Хуманитарне палачинке у Чикагу

од Ceca

Чланови Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ из Чикага организовали су у суботу 7. марта ново дружење уз палачинке, како би успешно започели планиране акције у 2015. години. Дружење уз палачинке смо искористили како би упознали нове чланове српске заједнице у Чикагу о предстојећем трећем по реду турниру ”ТРОЈКА ИЗ БЛОКА” који ће се у јуну поново одржати у овом граду. На самом палачинка дружењу успели смо да прикупимо $750 у донацијама, као и да договоримо датум и место одржавања турнира у шутирању тројки.

trojka-iz-bloka-cikago-palacinke-1

И поред чињенице да обавезе око породица и приватних послова окупирају већину чланова организације и њихово слободно време, а ледене температуре држе све у топлим домовима, неколико ентузијаста је успело да се поред свега организује и одржи ново хуманитарно вече. trojka-iz-bloka-cikago-palacinke-2

trojka-iz-bloka-cikago-palacinke-3

Контакт је већ успостављен са Николом Миротићем из Чикаго Булса како би нам се придружио и подржао турнир ове године.

trojka-iz-bloka-cikago-palacinke-5

Ускоро планирамо ново слатко дружење уз палачинке у Чикагу а уједно позивамо све наше сународнике широм света да у својим градовима и домовима такође организују овакво или слично слатко дружење.

trojka-iz-bloka-cikago-palacinke-6

trojka-iz-bloka-cikago-palacinke-4

0 коментар
0

You may also like