Почетна 2013 Милош Гоцић победник у Бољевцу!

Милош Гоцић победник у Бољевцу!

од Ceca

У суботу, 02. августа на кошаркашком терену у вртићу у Бољевцу у оквиру локалног баскет турнира, мештани општине Бољевац су по први пут имали прилику да присуствују и учествују у хуманитарном пројекту „Тројка из блока“ која је организована у сарадњи Спортског савеза општине Бољевац и хуманитарне организације „Срби за србе“. Акција шутирања тројки је показала да и у Бољевцу постоје хумани људи који су својим учешћем подржали изградњу купатила социјално угроженој породици Милосављевић у Бољевцу. На турниру је укупно са спонзорима прикупљено 31.020 динара.

trojka-iz-bloka-boljevac-8

trojka-iz-bloka-boljevac-9

trojka-iz-bloka-boljevac-11

Спортски савез општине Бољевац се показао као добар домаћин представницима хуманитарне организације Срби за Србе који су посетили цркву Светог Илије у Бољевцу и присуствовали литургији у част обележавања дана града Бољевца. Након посете и разговора са породицом Милосављевић из Лукова, чланови организације присуствовали су резању славског колача у општини Бољевац.

trojka-iz-bloka-boljevac-10

trojka-iz-bloka-boljevac-5
Председник општине Бољевац Небојша Марјановић на отварању турнира ”Тројка из блока”

trojka-iz-bloka-boljevac-6

Након завршене друге полуфиналне утакмице турнира у баскету кренуло је такмичење у шутирању тројки, у којем је учешће узело око 50-ак такмичара видно решени да победе, али и жељни да помогну некој од социјално угрожених породица. Победник турнира „Тројка из блока“ био је Милош Гоцић са 18 постигнутих поена, други је био Стеван Жикић са 13 поена, док је трећи био Маријан Милошевић са 12 поена.  У паузи пред финално такмичење 11. по реду турнира ”Тројка из блока” наступио је наш пријатељ и хип-хоп извођач Милш Шћопић – Белети.

trojka-iz-bloka-boljevac-3
Трећепласирани је био Маријан Милошевић

trojka-iz-bloka-boljevac-2
Стеван Жикић  је био другопласиран

trojka-iz-bloka-boljevac-
Победник турнира ”Тројка из блока” Милош Гоцић

Генерални утисци представника спортског савеза су на највишем нивоу и надају се да ће овај хуманитарни пројекат заживети и из године у годину добити на традицији и имати много веће размере.

0 коментар
0

You may also like