Почетна 2013 Мирјана Костадиновић најбоља у Лаћарку!

Мирјана Костадиновић најбоља у Лаћарку!

од Ceca

У суботу 7. јуна, по први пут је на кошаркашким теренима у Лаћарку ”Кики и комшије” одржан је хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки ”Тројка из блока”. Уз подршку општине Сремска Митровица и домаћинској атмосфери код ”Кикија” окупило се преко 200 људи и 60 такмичара. Победник турнира била је Мирјана Костадиновић са постигнутих 14 кошева, другопласирани је био Бојан Кркобабић са 12 кошева, док је треће место заузео Стеван Вуколић са 10 погодака.
lac1
Заменик градоначелника Сремске Митровице Томислав Јанковић

lac2
Генерални директор спортског савеза града Сремска Митровица Немања Црнић

lac3

Ово је други пут у 2014. години да је припадница лепшег пола освојила турнир ”Тројка из блока” што нас изузетно радује. Оба пута турнири су одржани на подручју северне Србије – Војводине одакле нам и долазе наше симпатичне победнице. Турнир су отворили заменик градоначелника Сремске Митровице Томислав Јанковић и генерални директор спортског савеза града Сремска Митровица Немања Црнић.
lac5

lac6
Најмлађи такмичар на турниру

Такмичење је трајало пуна два сата, а укупна сакупљена цифра са турнира износи 12.450 дин. Још једном се захваљујемо свима који су били део ове спортско – хуманитарне манифестације и позивамо све такмичаре и пријатеље да нам се у недељу 15. јуна придруже на ново такмичење у шутирању тројки ”Тројка из блока” у Крагујевцу на теренима ”Великог парка” са почетком од 13 часова.

lac8

lac9
Стеван Вуколић трећепласирани на турниру

IMG_1986
Бојан Кркобабић другопласирани на турниру

lac11
Мирјана Костадиновић победник турнира ”Тројка из блока” у Лаћарку

0 коментар
0

You may also like