Почетна 2013 Никола Тиосављевић победник турнира на Новом Београду!

Никола Тиосављевић победник турнира на Новом Београду!

од Ceca

У недељу 1. јуна на кошаркашким теренима ОШ „Лаза Костић“, одржан је уз подршку кошаркашког савеза Србије , сада већ традиционални хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки „Тројка из блока“. Ово је трећа година за редом да се турнир одржава на теренима у Блоку 23. Турнир ”Тројка из блока” на Новом Београду је уследио након што је успешно одржан у Горњем Милановцу, Нишу и Новом Саду. Упркос облацима  пре почетка турнира, на теренима се окупио велики број учесника, очекујући да такмичење отпочне. Турнир су својим присуством подржале бројне познате личности које су отворили турнир.
nbg1
Победници турнира ”Тројка из блока” на Новом београду

nbg2
Кошаркашки репрезентативац Србије Новица Величковић отвара турнир

nbg12
Одбојкашки репрезентативац Србије Александар Атанасијевић – Бата

Присутнима се прво обратио кошаркашки репрезентативац Србије Новица Величковић, затим познати београдски репер Бошко Ћирковић – Шкабо, као и новинар Вања Булић. Хуманитарни турнир су такође подржали и прослављени српски одбојкаши Александар Атанасијевић – Бата, Драган Станковић (капитен одбојкашке репрезентације Србије), Никола Росић, Бојан Јанић, као и кошаркаш Црвене Звезде Војислав Стојановић.
nbg4

nbg13
Новинар Вања Булић на отварању турнира

У конкуренцији од 152 учесника победнички пехар припао је Николи Тиосављевићу, који је у финалној серији убацио 15 тројки. Друго место на турниру припало је Душану Нешковићу са 12 погодака, док је трећи био Николоа Гостовић са 11 погодака. Хуманитарни турнир ”Тројка из блока” су и ове године подржали наши пријатељи из „Аgi pasta away“, који су сав приход од продаје пасти приложили у хуманитарне сврхе. На турниру је укупно прикупљено 270. 550 динара, од чега је од спонзора и донатора 171. 500 динара, доку су преостала средства прилог учесника и пријатеља турнира.
nbg5

 “Тројку из блока” су и ове године красили сјајни наступи бројних реп група, који су наступали упркос киши и тако охрабрили све присутне такмичаре и госте турнира да остану на теренима. Први су наступили наши пријатељи из групе Sick Touch праћени сјајним наступом кошаркашког фристајлера Немање Блажића Tricky, Бошко Ћирковић – Шкабо из Београдског синдиката, затим увек добро расположени момци из ТХЦ ла Фамилија, као и реп музичари са леве обале Дунава Uncle Jo и Уков. Турнир су подржали и: потпредседник КСС Дејан Томашевић, Фронтмен групе 357 Никола Хаџи Николић, Аца Селтик – Деспот, мото клуб ”Архангели’‘ као и многи други За добру атмосверу током читавог дана побринуо се млади ди џеј Немања Дамњановић – Partymakers из Горњег Милановца.
nbg3

Још једном се захваљујемо свима који су били део ове спортско – хуманитарне манифестације, директору и радницима ОШ Лаза Костић као великом броју спонзора и донатора.
nbg6
Одбојкашки репрезентативац Србије Никола Росић са сином Вуком на отварању

nbg7

Спонзори турнира:

– Мишконе Пластик – 10.000 дин.
– ТК Газела – 11.500 дин.
– Макс кафе – 10.000 дин.
– Стрит бутик – 10.000 дин.
– АСБВ Техника – 25.000 дин.
– Дорат МЦ – 20. 000 дин.
– Рамипа – 53.000 дин.
– Њ.П. – 7.000 дин.
– Томислав М. – 5.000 дин.
– Алпрос – 20.000 дин.

nbg9
Трећепласирани такмичар Никола Гостовић

nbg10
Другопласирани такмичар Душан Нешковић

nbg11
Победник турнира ”Тројка из блока” на Новом Београду Никола Тиосављевић

0 коментар
0

You may also like