Почетна 2013 Ново купатило за Милосављевиће

Ново купатило за Милосављевиће

од Ceca

У недељу, 21. септембра чланови Хуманитарне организације Срби за Србе у склопу пројекта ”Тројка из блока” заједно са пријатељима из Спортског савеза општине Бољевац посетили су петочлану породицу Милосављевић из села Лукова надомак Бољевца. Како је и најављено на хуманитарном турниру  “Тројка из блока” у Бољевцу, Милосављевићима је, уз помоћ прикупљених средстава од истоименог спортско-хуманитарног пројекта потпуно реновирано и опремљено купатило у износу од 102.389 динара, што је највише обрадовало најмлађе укућане Милицу (16), Верицу (13) и Милана (8).

trojka-iz-bloka-milosavljevic-1

trojka-iz-bloka-milosavljevic-2
Заједно са породицом Милосављевић испред њиховог дома

Хуманитарна организација Срби за Србе овим путем се захваљује Спортском савезу општине Бољевац на несебичној помоћи у организацији турнира, као и свим спонзорима и учесницима који су заједно допринели томе да Момир и Данка Милосављевић са своје троје деце, за разлику од претходних година, предстојећу зиму дочекају са топлом водом у купатилу и машином за прање веша.

trojka-iz-bloka-milosavljevic-3

trojka-iz-bloka-milosavljevic-4

trojka-iz-bloka-milosavljevic-5

Такође користимо прилику да позовемо и остале житеље општине Бољевац да се догодине још масовније пријаве за учешће на турниру како би успели да помогнемо што више породица у овом делу источне Србије.

trojka-iz-bloka-milosavljevic-6

trojka-iz-bloka-milosavljevic-7

trojka-iz-bloka-milosavljevic-8

0 коментар
0

You may also like