Почетна 2013 Пејићи добили ново купатило

Пејићи добили ново купатило

од Ceca

У недељу  16. фебруара  трочлана екипа пројекта ”Тројка из блока” из Београда је са пријатељима из организације ”Равница Српска” из Суботице посетила је породицу Пејић из Горњег Таванкута из околине Суботице. Породица Пејић је избегла из Бјеловара након рата у Хрватској. Породицу чине отац Стеван , мајка Милена,  ћерка Милица, синови Слободан, Мирослав, Немања. Синови су упослени само на сезонским пословима и то обично на околним пољопривредним газдинствима. Такође, најстарији син Слободан има супругу и дете, али су они због слабијих животних услова у Београду код снахиних родитеља.
pejici-2

У склопу пројекта ”Тројка из блока”  такмичење се одржало и у Суботици ( 5. октобра 2013. године)  на коме је прикупљено 148.830 динара за потребе изградње купатила Пејићима.  Као резултат такмичења, породици Пејић смо изградили и опремили купатило у укупној вредности од 210.600 динара. Радови на купатилу обухватали су преграђивање једне просторије, увођење елекектричних и водоводних инсталација и постављање плочица и санитарија . Поред тога радови су укључили и изградњу једног дела кухиње.
pejici-3

Овом приликом се захваљујемо фирми ”Грађевинар Перић” из Доњег Таванкута који су поред извршених грађевинских радова донирали 35.000 динара кроз материјал и извршене радове на објекту. Такође се захваљујемо удружењу ”Равница Српска” као и великом броју донатора и спонзора из Суботице који су омогућили реализацију овог пројекта.
pejici-4

pejic-5

pejic-6

pejic-7

pejici-8

0 коментар
0

You may also like