Почетна 2013 Подршка КСС-а за ”Тројку из блока”

Подршка КСС-а за ”Тројку из блока”

од Ceca

У уторак, 3. марта 2015. године на адресу хуманитарне организације „Срби за Србе“ стигла је званична подршка Кошаркашког савеза Србије спортско-хуманитарном пројекту „Тројка из блока“ који ова хуманитарна организација успешно спроводи и развија од 2012. године на подручју Србије, Републике Српске и дијаспоре.

kss-podrska

Да није ваших дела не би било ни нас који Вас и Ваше активности подржавамо.Тешко је у данашње време и замислити да неко жели и да има вољу да се бави активностима којима се Ви бавите, а камоли да успе да све то реализује и то много више него што је реално могуће“ , истакао је Дејан Томашевић, легендарни српски кошаркаш и потпредседник КСС-а који је уједно и потписник званичне подршке пројекту „Тројка из блока“.

dejan-tomasevic-kss-2
Потпредседник Кошаркашког савеза Србије Дејан Томашевић

Подсећамо такође да је пре неколико месеци пројекат „Тројка из блока“ добио званичну подршку два највећа српска кошаркашка клуба – Црвене Звезде и Партизана, те са поносом истичемо да данас уживамо подршку три најрелевантније кошаркашке организације у Србији, што за нас истовремено представља велики подстрек и одговорност у даљем раду.

Овим путем захваљујемо се Кошаркашком савезу Србије и господину Дејану Томашевићу на томе што прате и подржавају пројекат „Тројка из блока“ од првог дана његовог настанка.

0 коментар
0

You may also like