Почетна 2013 Прва ”Тројка” у Суботици

Прва ”Тројка” у Суботици

од Ceca

Хуманитарна организација Срби за Србе и удружење ”Равница Српска” организовали су у суботу 5. октобра такмичење у шутирању тројки ”Тројка из блока” по први пут у Суботици, у сали ОШ Соња Маринковић. Циљ овог такмичења које је до сада одржано у Београду, Чикагу, Крагујевцу и Новом Саду је прикупљање средстава за изградњу купатила угроженим породицама. Од стране спонзора и учесника ”Тројка из блока” у Суботици прикупљено је укупно 148.830 динара. Победник турнира био је Милан Николић.

su-trojka2

Друго место на такмичењу заузео је Немања Косановић, треће Лука Вурдеља, а укупно 78 такмичара је узело учешће у шутирању тројки.

su-trojka3

su-trojka4

su-trojka5

Циљ турнира ”Тројка из блока” у Суботици био је прикупљање средстава за изградњу купатила за потребе избегличке породице Пејић из Горњег Таванкута. Овом приликом желимо да још једном изразимо посебну захвалност свим учесницима и гостима такмичења који су допринели да се прикупе неопходна средства, као и спонзорима турнира:

– Паркинг ЈКП Суботица – 10.000 дин.
– Music doo Суботица – 7.000 дин.
– Развој Јањић доо Суботица – 7.000 дин.
– Виртус доо Суботица – 25.000 дин.
– Тим Василић Суботица – 10.000 дин.
– Динамо-контрол Суботица – 10.000 дин.
– Традиционално знање Суботица – 7.000 дин.
– Инкомерц доо Суботица – 7.000 дин.
– МД Инжињеринг Суботица – 7.000 дин.
– Интершпед ад Суботица – 20.000 дин.
– Директор ЗОО Врта Богдан Лабан

Такође, велику помоћ и подршку турниру као и до сада пружили су познати београдски репер Бошко Ћирковић Шкабо из групе Београдски Синдикат иДЈ Сале из популарног реп састава ТХЦ Ла Фамилија који су у получасовном наступу пред многобројном публиком у сали подигли и улепшали атмосферу пред званичан почетак такмичења.

su-trojka6

su-trojka7

Посебну захвалност у помоћи око организовања турнира дугујемо и пекарама ”Артос”, ”Андоновић”, ”Амбруш” и ”Липа” као и хамбургерији ”Делфин” који су обезбедили бесплатну храну и послужење за све госте такмичења ”Тројка из блока” у Суботици. Фотокопирница ”Коњ” нам је изашла у сусрет са штампањем плаката и флајера, агенција ”Гладијатор” је радила обезбеђење такмичења, а помоћ око озвучења обезбедио је Петар Митровић.

su-trojka8

su-trojka10

su-trojka11

su-trojka12

Пре почетак турнира гостима су се обратили потпредседник Равнице Српске и један од оснивача Сава Стамболић, члан Градског већа за инвестиције господин Драги Вучковић, презвитер Драган Стокин, старешина храма Светог Вазнесења Господњег, директор школе Жарко Отовић, члан управног одбора Равнице Српске Никола Јовић као и председник Хуманитарне организације Срби за Србе Игор Рашула. После завршетка такмичења уследила је ревијална утакмица ОКК Спартак – КК Прозивка у којој су млади кошаркаши школског узраста показали своје умеће.

su-trojka13

Хуманитарна организација Срби за Србе овиме је завршила организовање турнира ”Тројка из блока” у 2013. години и почиње са припремама за 2014. годину у којој је планирано да се ово такмичење у шутирању тројки одржи у преко 10 градова широм Србије.

su-trojka14

0 коментар
0

You may also like