Почетна 2013 Стари град уз ”Тројку из блока”!

Стари град уз ”Тројку из блока”!

од Ceca

У суботу 28. јуна на баскет терену “Неимар“ у центру Београда, на општини Стари град одржан је Видовдански хуманитарни турнир у шутирању тројки „Тројка из блока – Фамилија за Србију“ уз свесрдну подршку пријатеља из реп групе ТХЦ ла Фамилија. Након низа успешних хуманитарних турнира широм Србије, по први пут ово такмичење организовано је и на Старом граду. На популарном ”Неимару” у улици Мајке Јевросиме се окупио велики број учесника, а турнир су својим присуством подржале бројне познате личности – Немања Трики Блажић, млада реп група Даунтаун и многи други.

trojka-iz-bloka-stari-grad-2

trojka-iz-bloka-stari-grad-3

trojka-iz-bloka-stari-grad-4

У конкуренцији од 103 учесника, Видовдански турнир ”Тројка из блока – Фамилија за Србију” освојио је млади Лука Цако који је однео пехар са 8 постигнутих тројки, другопласирани је био Растко Бојовић са 7 погођених тројки, док је трећепласирани био Војин Бабић са 6 постигнутих кошева. Уз добру хип-хоп музику, за који су били задужени момци из реп групе Даунтаун, Трики је извео своју ”магију” са лоптом и тиме додатно загрејао атмосферу на терену.

trojka-iz-bloka-stari-grad-6

Посебну захвалност дугујемо спонзорима турнира: Гринстрит Кафе-у, билијар клубу Кју бол, Баштици, Евергрин кафе-у, Парламент-у, Клише-у, као и кафићима Дринка, Дранкен Дак Паб (Пијана Патка), Макао вегетеријанској кухињи и кинеској кухињи Луда кућа, јер су нам од самог старта указали поверење и пружили финансијску подршку. Нису изостали ни наши медијски пријатељи из листа Спорт и многи други.

trojka-iz-bloka-stari-grad-5

trojka-iz-bloka-stari-grad-7

Не смемо да заборавимо ни домаћина, двориште ”Неимар’‘, које нам је крајње великодушно уступило свој терен и сву осталу техничку подршку. Хвала и пријатељима из компаније Agi Pasta Away у чијим феноменалним оброцима смо уживали током турнира. Људи са Старог града су показали да имају велико, спортско и хуманитарно срце и због тога ћемо дати све од себе да овај Видовански турнир већ од следеће године добије префикс “традиционални”.

trojka-iz-bloka-stari-grad-10

trojka-iz-bloka-stari-grad-8

На турниру је укупно прикупљено 60.130 динара, од чега је од продаје дискова ТХЦ ла Фамилије који је такође ишао у хуманитарне сврхе прикупљено 20.400 динара, а преостала средства су прилози учесника, спонзора и пријатеља турнира.

trojka-iz-bloka-stari-grad-9

0 коментар
0

You may also like