Почетна 2013 Тројка из блока у дневним новинама ”Блиц”

Тројка из блока у дневним новинама ”Блиц”

од Ceca

Хуманитарни пројекат “Тројка из блока”, који за циљ има прикупљање помоћи поплављеним домаћинствима широм Србије и Републике Српске, одржаће се у недељу 24. августа од 19 сати на Калемегдану (терени КК Партизан). “Тројка из блока” се спроводи кроз спортску манифестацију брзом шутарања тројки широм Србије и окупља младе људе, као и познате личности из света спорта, културе и музике.

bojan-nada-janic
Брачни пар, прослављени одбојкаш и глумица Бојан Јанић и Нада Мацанковић

Захваљујући званичним регистрованим огранцима у Србији, Републици Српској, Аустрији, Швајцарској, Немачкој и САД, као и великом броју донатора и пријатеља широм света, организација “Срби за Србе” је до сада прикупила 1.000.000 евра донација и обезбедила помоћ за преко 500 породица, од којих су многе добиле сигуран кров над главом, купатила, машине за рад, покућство, белу технику, домаће животиње за узгој и другу неопходну помоћ.

vanja-bulic-srbenda
Новинар и писац Вања Булић

Пројекат ”Тројка из блока” је до сада добио подршку бројних спортиста као што су Дејан Бодирога, Новица Величковић, Бојан Јанић, Александар Атанасијевић, Драган Станковић, Никола Росић, Недељко и Љуба Јовановић, Миливоје Ћирковић, Милица и Ана Дабовић, Војислав Шкорић. Ту су и познате личности из света музике Бошко Ћирковић Шкабо (Београдски Синдикат), ТХЦ ла Фамилија, Никола Хаџи Николић из бенда 357, Даница Крстић, Аца Селтик, Марко Булат, Грасхопер, Сик Тач, група Феуд, затим новинари Вања Булић, Слободан Шаренац, Борис Малагурски, Иван Ивановић и други.

dejan-tomasevic-kss
Потпредседник Кошаркашког савеза Србије

Дневне новине – Блиц
Дневне новине – 24 сата

0 коментар
0

You may also like