Почетна 2013 ”Тројка из блока” у Чикагу!

”Тројка из блока” у Чикагу!

од Ceca

7. јуна, чикашки огранак Хуманитарне организације Срби за Србе одржао је друго по реду такмичење у шутирању тројки под називом ”Тројка из блока” у Чикагу. Турнир је поново одржан на теренима Veteran’s Park у Лионс насељу, по пријатном и сунчаном суботњем дану. Ове године, турнир је има неколико старих такмичара уз велики број нових учесника. Најмлађи такмичар је имао само 8 година, и са мало среће и знања успео да дође до друге рунде такмичења. Са више од 50 учесника који су се кроз квалификације борили за финални део, само су две групе од по пет финалиста остале у борби за победнички трофеј.

cikago4

cikago8

Са неколико сјајних шутирања, треће место припало је Алекси Вујић, друго место заузео је повратник на победником постољу од прошле године Павле Ћосић док је прво место заузео Милан Милетић, после четири дуге и напорне рунде шутирања за три поена. Надамо се да су сви учесници уживали у дружењу и да ће се сви вратити следеће године у још већем броју.

cikago6

cikago7

За разлику од прошле године, укупан прихо до прикупљених донација од учесника и спонзора биће искоришћен у пројекту Хуманитарне организације Срби за Србе у борби против поплава у Србији и Републици Српској. Захваљујући бројним учесницима, посетиоцима и спонзорима, прикупљено је укупно $4,650 на овогодишњем турниру.

toma-cikago1

Такође, посебну захвалност желимо да изразимо нашим спонзорима који су учинили да овај турнир и ове године буде и више него успешан, а то су компаније: Woodland Transport, Pro Star Freight Systems, Marko Transport, ADR Custom Builders, 2N Licensing, White City Logistics, Beograd Café и Accolade Design. Захваљујемо се и насељу Лионс који нам је и овог пута дозволио да се турнир ”Тројка из блока” одржаи на њиховим сјајним теренима.

СРБИ ЗА СРБЕ
Чикаго

cikago2

cikago3

0 коментар
0

You may also like