Почетна 2015 Дејан Томашевић о ,,Тројци из блока”

Дејан Томашевић о ,,Тројци из блока”

од pobednik

Легенда српске кошарке, потпредседник Кошаркашког савеза Србије и велики пријатељ и покровитељ спортско-хуманитарног пројекта ,,Тројка из блока” господин Дејан Томашевић гостовао је 31. августа 2015. у популарној емисији Београдска хроника на националној телевизији РТС. У гостовању код легенде српског новинарства Раде Ђурић, Томашевић је одговарао на питање у вези са предстојећим европским првенством, о изабраницима Салета Ђорђевића, младим данима и успесима и, на наше велико задовољство, учинио нам је част и представио најширој јавности идеју и суштину турнира ,,Тројка из блока”. Погледајте видео прилог гостовања, господин Томашевић је гост од 25. минута, а прича о ,,Тројци из блока” почиње у 29. минуту! Цитираћемо легенду: ,,Како неко ко воли своју земљу може да помогне…”:

Кошаркашки савез Србије подржава спортско-хуманитарни пројекат ,,Тројка из блока” од самог почетка и обострана корист је почела да се види од старта. Промоција и слављење кошарке почела је да живи и да путује по Србији и целом свету. Данас поносно представљамо највеће вредности наше земље од Америке до Републике Српске. Идеја и мисија ,,Тројке из блока” привукла је уз подршку Кошаркашког савеза и велика имена клупске кошарке Црвену Звезду и Партизан. Томашевић је у своје време играо за оба београдска клуба и са сваким је освојио по две титуле, а данас их опет спаја кроз магију ,,Тројке из блока”. Два првенства са КК Будућност из Подгорице, олимпијско сребро са репрезентацијом Југославије 1996, европски првак 1995, 1997. и 2001, светски првак 1998. и 2002, освајач Евролиге са Панатинаикосом 2007. Вишеструки светски шампион, препун спортских одличја, жива легенда српске кошарке одабрао је нашу породицу и постао њен заштитник, предводник и узор генерацијама на турнирима који тек долазе!

kalemegdan-dejan-tomasevic-1Дејан Томашевић на једном од турнира ,,Тројка из блока”

Дођите на турнир на Калемегдану у недељу 6. септембра у 19 часова и лично упознајте светског шампиона. Он ће, поред осталих многобројних пријатеља и спонзора ,,Тројке из блока” бити са нама на централном догађају ове сезоне. Ових дана смо, вођени великом енергијом турнира, гостовали на многим медијима широм Србије и планете и са радошћу ћемо поделити своја искуства са Вама и направити извештаје са најзанимљивијих. Све је ово припрема за Калемегдан – очекује се велики број људи, то је велика мисија која захтева велика дела – будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

0 коментар
0

You may also like