Почетна 2015 Највећи турнир ,,Тројка из блока” – Калемегдан!

Највећи турнир ,,Тројка из блока” – Калемегдан!

од pobednik

У недељу 6. септембра у 19 часова одржаће се највећи турнир у најуспешнијој сезони спортско-хуманитарног пројекта ,,Тројка из блока”! Калемегданска тврђава је спремна за још један спектакл на под отвореним небом – бесплатан улаз, огромне трибине, импресиван списак гостију и племенита мисија гаранција су за велики број посетилаца и такмичара, а ми Вас позивамо да нам се придружите! ,,Тројка из блока” постоји од 2012. године и има само једну мисију – изградњу и реновирање купатила за вишедетне социјално угрожене породице. До сада смо помогли многим породицама широм Србије, а са турнирима смо обишли скоро све градове и села у Србији! О свим детаљима акција детаљно смо обавештавали јавност на званичном сајту ,,Тројка из блока”, а у сарадњи са медијима широм Србије ширио се глас о енергији, магији и мисији турнира! Уз подршку Кошаркашког савеза Србије на челу са господином Дејаном Томашевићем порасли смо до неслућених висина. Данас имамо велики број спонзора, донатора и техничих спонзора, имамо подршку кошаркашких клубова Црвена Звезда и Партизан, поносне спонзоре попут Нафтне индустрије Србије, подршку великог броја спортских клубова из свих грана спорта, безрезервну подршку многих јавих личности – музичара, спортиста, новинара, уметника… Велика породица ,,Тројке из блока” слави све ове успехе заједно са Вама на Калемегдану! Немојте да пропустите прилику да се добро забавите и да упознате великане нашег спорта, музике и уметности!

kalemegdan-dejan-tomasevic-1Дејан Томашевић поздравља окупљене на једном од турнира ,,Тројка из блока”


 

kalemegdan-nedeljko-jovanovic-1Легенда српског рукомета Недељко Јовановић

kalemegdan-bojan-nada-janic-1Одбојкаш Бојан Јанић са супругом, глумицом Надом Мацанковић

Ове године на Калемегдану имамо преко три милиона разлога за славље – толико је новца скупљено на турнирима широм света ове године! Срећна и берићетна година 2015. заслужује велику прославу – дођите и увеличајте овај празник живота, младости, спорта и добрих дела! За вас ће наступати Шкабо, ТХЦ Ла Фамилија, Ујка Ђорђе, плесне групе, клубови борилачких вештина, мађионичари са лоптом Немања Трики Блажић и Никола Ђота Милошевић, а на терену са нама биће певачи и певачице, манекенке, легенде српског спорта и многи, многи други. Дугачак списак људи доброг срца који су до сада подржали ,,Тројку из блока” можете погледати на нашем сајту, а такође на нашем сајту можете наћи и списак поносних спонзора и донатора који су нас подржавали свих ових година. Круна успеха и највећи доказ поверења које имамо је донација од НИС-а у износу од 317.000 динара у оквиру пројекта Заједници заједно 2015. Све ово велики је подстрек за нове спонзоре који нам указују своје поверење зато што увек виде почетак и крај наших акција – почетак је брзо убацивање тројки, а крај је брзо убацивање наде у боље сутра мнгобројним породица широм Србије, конкретном и транспарентном помоћи!

poznati-kalemegdan-1Трики, Никола 357, Стефан ТХЦФ, Дејан Томашевић, Боре ТХЦФ и Аца Селтик

kalemegdan-vanja-bulic-1Вања Булић, писац и водитељ, поздравља окупљене на турниру на Новом Београду

trojka-iz-bloka-kalemegdan-3Манекенка и глумица Ивана Кораб шутира на Калемегдану 2014.

kalemegdan-dejan-savic-2Тренер ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић

Дођите на 21. турнир ове године! Дођите да заједно прославимо све прошле и најавимо све будуће успехе! Дођите и пријавите се за брзо шутирање тројки и тако скромним износом од 300 динара допринесите великом циљу! Велика породица ,,Тројка из блока” Вас очекује! На нашим турнирима сви су победници, зато што сви заједно побеђујемо тешке услове живота социјално угрожених породица! На нашим турнирима могу да се пријеве сви, зато што нам требају сви да бисмо уједињени победили све препреке! Најмлађи и најстарији, лепши и јачи пол, сви смо ми део породице ,,Тројка из блока”!

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

kalemegdan-trojka-iz-bloka-1Поздрав са Калемегдана 2014.

0 коментар
0

You may also like