Почетна 2015 Наставља се лето ,,Тројке из блока”!

Наставља се лето ,,Тројке из блока”!

од pobednik

Месец јун је иза нас са пет успешних турнира! Од Чикага до Палилуле магија ,,Тројке из блока” обележила је многе викенде и оставила дивну успомену у многим срцима. Играло се и певало и шутирале су се тројке, у најбољем расположењу победили смо границе међу људима и континентима, а сада настављамо даље у истом стилу! Месец јул отвориће ,,Тројка из блока” – Фамилија за Србију, други турнир који организују наша браћа и пријатељи из једне од најпопуларнијих реп група у Србији – ТХЦ Ла Фамилија. Одложен је пре неки дан због изузетно лоших временских услова, али је зато сада добио прилику да отвори нови врели месец лета ,,Тројке из блока”! Сигурни смо да ће домаћини турнира направите забаву за памћење, припремили су нам многа изненађења и госте који ће увеличати цео догађај. Парк Неимар, Стари град, 5. јула у 17 часова – будите тамо!

trojka-iz-bloka-leto-jul-1На турниру у блоку 23: ТХЦ Ла Фамилија са братом Шкабом

Након Старог града, селимо се у Банат. Срем, Банат и Бачка – три срца јуначка! У Банату смо два викенда за редом, прво 12. јула у Банатским Карловцима, а затим 19. јула у Купинику. А Војводина је позната по изузетном гостопримству – очекује нас богат програм! 12. јула је велики хришћански празник – Петровдан, који је и слава Банатског Карловца, тако да нас у градићу у Делиблатској пешчари очекује несвакидашњи провод. Слава града и магија турнира направиће комбинацију за памћење! 19. јула у селу Купиник дођите да осетите магију Војводине. Место које крије тврђаву из 13. века и још многе ствари, зове вас да дођете и да откријете шта све може да понуди. А добра забава и гостопримство су сигурни!

trojka-iz-bloka-leto-jul-2

23. јула стижемо у Кладово! У граду на Дунаву очекује нас врхунска ,,Тројка из блока”, а доказ за то је изузетна организација коју је до сада одрадио Кошаркашки клуб ,,Ђердап”. У Кладову помажемо породицу Николић која има седам девојчица! Када имате такав циљ пред собом, ништа није тешко ни немогуће! Очекује нас сјајан турнир, а забава се наставља наредна два дана када се у Кладову одржава ЕТНО фестивал. Гости турнира сигурно неће зажалити ако дођу у Кладово – свако може пронаћи нешто што га привлачи у магији ,,Тројке из блока”! 30. јула затварамо месец турниром у Младеновцу. Банат, Дунав и на крају питома Шумадија. Диван пут у јулу који ћемо обићи са нашим лоптама, енергијом и пријатељима!

trojka-iz-bloka-leto-jul-3

Хуманитарна организација ,,Срби за Србе” захваљује поносним спонзорима, донаторима и техничким спонзорима, као и волонтерима који су свих ових година били уз спортско-хуманитарни пројекат ,,Тројка из блока”! Посебно хвала и медијским кућама које су турнир најављивале, пратиле и подржавале. Идемо даље, заједно!

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

letak (4)-1

0 коментар
0

You may also like