Почетна 2015 Нова ,,Тројка” у Новом Саду!

Нова ,,Тројка” у Новом Саду!

од pobednik

У суботу, 23. маја на платоу СПЕНС-а у Новом Саду, са почетком у 14 часова почиње трећа ,,Тројка из блока”! Позивамо све људе добре воље да се још једном удруже и да сви заједно улепшамо живот нашим суграђанима – породици Родић из Старих Лединаца. Турнир у Новом Саду је увек посебан, и ове године то је показала велика подршка новосадских уметника и спортиста који су позвали своје суграђане да им се придруже и опробају своју срећу у брзом шутирању тројки: Бошкић и Торбица из ,,Државног посла”, одбојкашке легенде Васа Мијић и Андрија Герић, светски шампиони у баскету Марко Булић, Марко Ждеро и Душан Домовић Булут, атлетичар и српски рекордер у вишебоју Михаил Дудаш и најуспешнији српски кик боксер свих времена Ненад Пагонис. Хуманитарна организација ,,Срби за Србе” заједно са својим поносним спонзорима, донаторима и техничким спонзорима, позива Вас да се пријавом на турнир у минималном износу од 200 динара придружите нашој акцији и да сви заједно изградимо боље детињство најмлађим Родићима!

nova-trojka-u-novom-sadu-2Родићи са представницима Хуманитарне организације ,,Срби за Србе”

Породицу Родић чине Дејан и Александра Родић и троје деце, син Стефан и ћерке Лена и Теодора. У жељи да напокон имају свој кров над главом, 2010. године селе се у Старе Лединце и започињу живот у кући коју су, временом, својим радом и улагањем претворили у леп и скроман дом. Међутим, средства за изградњу купатила још увек нису успели да прикупе. При првом упознавању са породицом Родић не примећује се тежак терет који носе са собом, осећа се само позитиван дух, вера у боље сутра и велика љубав једних према другима. Времена за бригу немају јер сво своје време посветили су деци и раду како малишани не би оскудевали ни у чему. Придружите нам се 23. маја да заједно сакупимо средства за изградњу купатила и обезбедимо породици Родић нормалне хигијенске услове. На турнир су добродошли сви, од најмлађих, до најстаријих, и свако на свој начин, доласком и подршком, доприноси мало за велику помоћ.

nova-trojka-u-novom-sadu-3

Турнир ће песмом отворити мешовити хор из Новог Сада, Слаткопојци. За добру атмосферу на полувремену турнира побринуће се плесни клуб ,,ЈУПИ”! Такође, специјални гости у Новом Саду биће познати београдски репери ТХЦ ла Фамилија који ће у свом стилу направити спектакл. Хуманитарно-спортску манифестацију подржаће и Клуб борилачких вештина ,,Патриоте”, Капуера академија и плесни студио ,,Мастер денс”! Хвала Новосађанима на великодушној подршци турниру! Дођите и Ви и улепшајте себи дан, и улепшајте живот својих суграђана!

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

letak (4)-1

0 коментар
0

You may also like