Почетна 2015 Новосађани подржали Тројку из блока!

Новосађани подржали Тројку из блока!

од pobednik

Новосадски спортисти и глумци великог срца придружили су се многим јавним личностима које подржавају ,,Тројку из блока”. Хуманитарно-спортски карактер турнира тако је још једном потврђен подршком спортиста светског калибра и подршком глумаца из једне од најпопуларнијих хумористичких серија данашњице – ,,Државни посао”. Златни одбојкаш, златни баскеташи, национални рекордер у вишебоју и десетобоју и седмобоју у дворани, и златни кикбоксер увеличали су и оплеменили спортско-хуманитарни пројекат ,,Тројка из блока”, показавши још једном да у највећим спортистима куца највеће срце. И када светским успесима прославе земљу, они настављају да чине најбоље за свој народ.

novi-sad-1Васа Мијић, одбојкаш, освајач ОИ злата 2000. у Сиднеју, злата и титуле најбољи либеро на ЕП 2001.

novi-sad-8Репрезентација Србије у баскету, Марко Савић, Марко Ждеро, Душан Домовић Булут

novi-sad-9Михаил Дудаш, српски атлетичар, рекордер у вишебоју и десетобоју и седмобоју у дворани

novi-sad-10Ненад Пагонис, најуспешнији кик-боксер у историји Србије

Добро расположење и хуманост турнира препознали су и момци виспрене духовитости, чије су титуле Торбица и Бошкић, и на обострано задовољство, постали су чланови велике породице ,,Тројке из блока”. Кишни новосадски дан није их спречио да се окупе на теренима поред Дунава и позову суграђане да учествују на турниру који ће бити одржан 23. маја на теренима Спенса у Новом Саду. Осим тога, позвали су и све људе добре воље да пошаљу смс поруку на број 7763 и на овај начин подрже Хуманитарну организацију ,,Срби за Србе” у њеном најновијем начину помагања вишедетним социјално угроженим породицама широм Балкана.

novi-sad-5Никола Шкорић и Дејан Ћирјаковић, Торбица и Бошкић из ,,Државног посла”

Ускоро очекујте и видео снимке подршке дивних Новосађана и видео најаве за ,,Тројку из блока” у Новом Саду 23. маја на теренима Спенса. Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

 

0 коментар
0

You may also like