Почетна 2015 Петровдански турнир у Банатском Карловцу

Петровдански турнир у Банатском Карловцу

од pobednik

,,Тројка из блока” наставља своје путовање, идемо у госте у родни крај наших великих пријатеља из популарне реп групе ТХЦ Ла Фамилија – Банатски Карловац, 12. јула, са почетком у 17 часова! Велика енергија репера доброг срца обезбедила нам је гостовање у овом мирном месту у јужном Банату. Подршка је стигла и од Општине Алибунар, којој Банатски Карловац припада, тако да све указује да нас очекује још један успешан спортско-хуманитарни пројекат. Охрабрени подршком Општине и добрим расположењем мештана, који у недељу прослављају славу Банатског Карловца – Петровдан, сигурни смо да гостопримство и значајна подршка мисији ,,Тројке из блока” неће изостати! Један сат вожње од Београда доводи Вас до нашег турнира у Банатском Карловцу, а има ли лепше проведеног викенда од посете лепом месту, упознавању нових, добрих људи, и пружањем помоћи онима којима је заиста потребна… Позивамо све људе, свих генерација, да дођу и шутирају тројке, упознају потомке равнице који освајају свет – Борета и Стефана, и на крају – учине велико добро дело!

trojka-iz-bloka-banatski-karlovac-3Сви заједно за бољу будућност

Спортско-хуманитарни пројекат ,,Тројка из блока” је највећи пројекат Хуманитарне организације ,,Срби за Србе”. Од 2012. године, када је одржан први турнир на Новом Београду, до данас, ,,Тројка из блока” је постала велика манифестација на којој се слави живот и нада у боље сутра. Реновирање и изградња купатила за социјално угрожене вишедетне породице широм Србије и Балкана је основна, велика мисија ,,Тројке из блока”. До сада смо добили подршку са много страна: Кошаркашки савез Србије, КК Црвена Звезда и КК Партизан, Нафтна индустрија Србије, Agi pasta away, и још много угледних компанија и спортских институција, као и од великог броја јавних личности, угледних представника света спорта и уметности.

trojka-iz-bloka-banatski-karlovac-6Пријатељска и породична манифестација: слика из Новог Сада

Свуда где долази магија ,,Тројке из блока” долази и шарм ТХЦ Ла Фамилије. Круна дугогодишње сарадње био је други по реду турнир Фамилија за Србију, у дворишту Неимар, у крају у коме живе Боре и Стефан. Ту смо доказали и показали да пројекат расте из године у годину, и привлачи све више људи добре воље који се окупљају и помажу својим комшијама које тешко живе. Овај наизглед једноставни концепт заживео је у ово тешко време, пуно неповерења, захваљујући, пре свега, доброј енергији која влада на турнирима. Ту се осети искрена емоција и велико срце људи који дођу да шутирају тројке, да певају, да подрже. ТХЦ Ла Фамилија је магија која се мора видети и чути да би се осетила. Након краја у коме живе, они Вас позивају у крај у којем живе њихови рођаци и фамилија, ови дивни момци не заборављају никад никога, па тако ни њихове најближе у јужном Банату. Дођите и видите шта смо спремили за Вас!

trojka-iz-bloka-banatski-karlovac-4Боре ТХЦФ


trojka-iz-bloka-banatski-karlovac-2Стефан ТХЦФ


trojka-iz-bloka-banatski-karlovac-5Званични диск џокеј ,,Тројке из блока”: Сале Л

Видимо се у недељу у Банатским Карловцима! Понесите добро расположење и вежбајте тројке! Дођите у једно од три срца јуначка, да заједно покажемо шта можемо и какво нам срце бије у грудима!

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

letak (4)-1

0 коментар
0

You may also like