Почетна 2015 Помоћ за Зељковиће у Земуну

Помоћ за Зељковиће у Земуну

од pobednik

Спортско-хуманитарни пројекат ,,Тројка из блока’‘ одржан је у Земуну, 11. септембра, по први пут у својој четири године дугој мисији помоћи социјално угроженим породицама са четворо и више деце широм Србије и Републике Српске. Земунци су направили спектакл за љубитеље кошарке и људе доброг срца, у једној од најлепших основних школа у Србији, у срцу спортско-образовног центра Земуна, у дворишту ОШ ,,Светозар Милетић”. Дивно дружење на турниру улепшале су легенде земунског спорта и уметности, а мисија турнира ,,Тројка из блока” ових дана је успешно завршена. Помогнута је осмочлана породица Зељковић, у којој су три генерације и петоро деце и који живе у Земуну са само 34.000 динара месечно! Земун је показао Зељковићима да нису сами и да их нису баш сви заборавили. Деда Бошко (83 године), отац Милан (59 година), мајка Слађана (49 година) и деца Марија (15 година), Милана (13 година), Милош (11 година), Сима (10) и Сара (8 година) су добили донацију у виду шпорета и два кревета на спрат којој су се најмлађи највише обрадовали и која им је дошла као пружена рука свих њихових комшија који су учествовали на турниру у Земуну.

pomoc-za-zeljkovice-iz-zemuna-4Зељковићи са организаторима ,,Тројке из блока” у Земуну

 


 

pomoc-za-zeljkovice-iz-zemuna-5Најмлађи Зељковићи крај новог шпорета

Спортско-хуманитарни пројекат ,,Тројка из блока” је највећи пројекат Хуманитарне организације Срби за Србе у оквиру којег се помажу породице изградњом или реновирањем купатила, али који помаже угрожене породице и на сваки други начин. Заједно са пријатељима из Земуна сазнали смо за муке Зељковића који са дедином пензијом и мамином инвалидском пензијом једва састављају крај са крајем. Отац је незапослен, а мајка има хроничну леукемију али поред свега тога, деца су ведра, насмејана и сви – одлични ђаци! Помоћ је сигурно отишла у праве руке, а надамо се да ћемо наћи начина да овим људима помогнемо и у будућности. Деца су наша будућност и Земун брине за своју децу! Петоро најмлађих Зељковића добили су оно што им је у овом тренутку било најпотребније, за нешто угоднији живот. Наставиће да се боре за своје успехе у животу са осмехом јер знају да су њихове комшије њихови искрени пријатељи!

pomoc-za-zeljkovice-iz-zemuna-3Нови кревети на спрат


 

pomoc-za-zeljkovice-iz-zemuna-2Нови шпорет

Најбоља сезона ,,Тројке из блока” до сада крунисана је са много успешних завршених пројеката. Радујемо се и чекамо још добрих вести из целе Србије и Републике Српске које нас храбре и буде наду у још више успеха наредне године. Придружите нам се и Ви!

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

letak (4)-1

 

 

0 коментар
0

You may also like