Почетна 2015 Прва помоћ стигла у дом Миловановића

Прва помоћ стигла у дом Миловановића

од pobednik

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе недавно су били у још једној посети породици Миловановић из села Сенаја крај Младеновца , и овом приликом су им уручили прву, прекопотребну помоћ која ће им унеколико олакшати тешке околности под којима живе, а о којима смо писали на сајту ,,Тројка из блока”. Кревет на спрат и тросед који може бити и кревет и кауч, као и замрзивач без којег су недавно остали, први су стигли у дом намучене породице Миловановић као знак да долазе бољи дани и да више нису сами. Укупна вредност испоручене помоћи је 97.814 динара. Велика мисија спортско-хуманитарног пројекта ,,Тројка из блока” ухватила се у коштац са великим проблемом и почела да га решава, верујући у максиму – са речи на дела. Једно по једно, мало по мало, решавамо и решаваћемо, па ћемо тако и стићи до најважнијих циљева наше мисије – поправке и изградње купатила за социјално угрожене вишедетне породице.

prva-pomoc-za-milovanovice-2Ново долази – старо одлази


prva-pomoc-za-milovanovice-3Нови замрзивач


prva-pomoc-za-milovanovice-4Монтирање нових кревета

Кревети на спрат су цео један нови свет за троје малишана, у коме ће моћи да се играју, да се одмарају, да спавају и сањају о бољој будућности која уз помоћ добрих људи долази. Замрзивач и кревети за спавање, купљени су након саветовања са Центром за социјални рад који нам је ове ствари навео као најнеопходније. Како је све то изгледало можете погледати у видео извештају нашег Младеновчанина Бобе Делића, представника Хуманитарне организације Срби за Србе.

Са речи на дела!

Наставићемо да обавештавамо јавност о акцијама у Сенаји и наставићемо да се надамо и да верујемо у најбољи исход. Уз подршку наших поносних спонзора турнира ,,Тројка из блока” у Младеновцу, као и донатора из целог света, сигурни смо да ћемо бити спремни да одреагујемо и направимо праву акцију у прави час, када се за то стекну услови. Велико хвала свима у име породице Миловановић!

Настављамо даље јер -Деца су наша будућност!

deca-su-nasa-buducnost-1

0 коментар
0

You may also like