Почетна 2015 Први турнир у Републици Српској – на Палама!

Први турнир у Републици Српској – на Палама!

од pobednik

Спортско-хуманитарни турнир ,,Тројка из блока” затвара најбољу сезону до сада и то у Републици Српскојна Палама! 27. септембра са почетком у 18 часова у спортском центру ,,Пеки” заказан је спектакл на коме ће пријаве за такмичење у брзом шутирању тројки износити 5 км, а скупљени новац биће усмерен за помоћ вишедетним социјално угроженим породицама! 23 турнир на коме ћемо се поново окупити и на најлепши могући начин показати угроженим суграђанима да нису сами у својим невољама! Кроз спорт, хуманост и забаву обезбедићемо срећније детињство и послати нашу јединствену поруку – тројком до победе! Добри људи на Палама су одавно на ногама, боре се да направе турнир за памћење што ће доћи само по себи јер помоћ стиже са свих страна – од Општине Пале до привредних субјеката из овог места на обронцима Јахорине! Магија ,,Тројке из блока” по први пут стиже до Републике Српске!

trojka-iz-bloka-kupinik-3

Хуманитарна организација Срби за Србе позива све  са Пала и из околине да дођу у што већем броју у недељу и подрже племениту мисију спортско-хуманитарног пројекта ,,Тројка из блока” – изградњу и опремање купатила за вишедетне социјално угрожене породице! У најбољој сезони турнира на отвореном до сада је скупљено скоро 3.500.000 динара и са великим задовољством најављујемо турнир на Палама као круну лета ,,Тројке из блока”! Специјални гости на турниру биће млади београдски репери Uncle Džo и Елдорадо. Момци који репују о актуелним проблемима друштва и омладине, свесни су ситуације са којом се суочавају неки од наших суграђана и на свој јединствени начин – кроз песму – успешно доприносе магији турнира ,,Тројка из блока”. Uncle Džo је са нама био на скоро свим турнирима овог лета, а његов брат и саборац Елдорадо биће са нама по први пут. За забавни део програма и за најквалитетније мелодије на звучницима спортског центра ,,Пеки” побринуће се диск џокеј Сале Л, члан ТХЦ Ла Фамилије и званични диск џокеј на турнирима ,,Тројка из блока”. ТХЦ Ла Фамилија, једна од најпопуларнијих реп група у Србији и региону, широј јавности у Репбулици Српској је постала позната након што је у дворани ,,Борик” у Бањалуци испратила песмом ,,Играј и победи” кошаркашку репрезентацију Србије на Европско првенство.

trojka-iz-bloka-kupinik-7Сале Л и Uncle Džo на турниру у Купинику

Дођите у недељу и шутирајте тројке са нама – на нашим турнирима сви су победници! Боримо се и побеђујемо – за бољу будућност наше деце!

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

letak (4)-1

0 коментар
0

You may also like