Почетна 2015 Сјајна Тројка из блока у Краљеву!

Сјајна Тројка из блока у Краљеву!

од pobednik

У понедељак 13. априла 2015, тачно у подне, почела је на теренима Под обалом у Краљеву једна од најуспешнијих Тројки из блока. Диван дан и најрадоснији празник окупили су много људи, одмах је почело такмичење у туцању јајима, а за турнир у брзом шутирању тројки пријавило се невероватних 163 учесника. Са овако сјајним одзивом Краљево је стало раме уз раме са прошлогодишњим турниром на Калемегдану који носи титулу најуспешнијег.

trojka-iz-bloka-kraljevo-2Терени ,,Под обалом” у Краљеву

Турнир су званично отворили Милош Симовић испред хуманитарне организације ,,Срби за Србе” и пројекта ,,Тројка из блока” из Београда и Владимир Тодоровић испред хуманитарне организације ,,Добро на дар” из Краљева. Након свечаног интонирања химне Републике Србије ,,Боже правде”, коју су извели чланови хора ОШ ,,Живан Маричић” из Жиче, ученик ове школе Момчило Гајовић рецитовао је песму Љубивоја Ршумовића ,,Здравица српском народу”, а ученица Марија Јанићијевић је отпевала песму ,,Еј, драги, драги, божурове сади”. После овог свечаног и дирљивог почетка, турнир су шутирањем тројки отворили Иван Петровић, тренер и власник ФК ,,Аполон” из Краљева, и Игор Пешић, један до седморо деце породице Пешић из села Самајла, којој је намењена помоћ скупљена на турниру.

trojka-iz-bloka-kraljevo-4Пријављивање на турнир

91.160 динара скупили су спонзор турнира ,,Гала маркет” из Краљева уплатом 7.000 динара и сви који су се такмичили на турниру, на ком је скупљено 84.160 динара. Овај новац скупљен је захваљујући свим људима доброг срца, и истинским заљубљеницима у спорт, па су тако многи спортски клубови из Краљева са својим члановима подржали турнир Под обалом. Били су и тројке шутирали ФК ,,Аполон” Краљево, КК и РК ,,Слога” Краљево, КК ,,Плеј” Краљево, КК ,,Ролинг” Краљево, ФК ,,Кикер” Краљево, ПВК ,,Краљево”, Карате клуб ,,Кинг” Краљево, ,,Крав мага глобал” Краљево, Бразилска џиу-џица Краљево, а шутирале су и турнир улепшале и чланице женског кошаркашког клуба ,,Краљево”. Победник турнира био је Матија Петровић са 22 тројке, друго место освојио је Стеван Карапанџић са 20 тројки, а треће место заузео је Владимир Перовић убацивши 18 тројки. За време паузе пре финала наступио је репер Uncle Džo, док су се за музику побринули ди џеј Drxy и ди џеј Кибо. Поред ових момака, добро расположење и богат садржај обезбедили су демонстрацијом свог знања чланови Карате клуба ,,Кинг” Краљево, клуба Бразилске џиу-џице Краљево и клуба ,,Крав мага глобал” Краљево, као и чланови Свебор дружине ,,Свети кнез Лазар” из Краљева.

trojka-iz-bloka-kraljevo-7Члан Свебор дружине ,,Свети кнез Лазар” Краљево

trojka-iz-bloka-kraljevo-6Репер Uncle Džo и чланови Карате клуба ,,Кинг” Краљево

Хвала Краљеву и Краљевчанима на незаборавном турниру, хвала на несебичној помоћи свим учесницима и спонзору ,,Гала маркету”, хвала спортистима и људима добре воље. Поносна ,,Тројка из блока” одлази из Краљева и наставља даље са великом надом у доброту нашег народа, коју су Краљевчани данас на најлепши могући начин показали.

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

trojka-iz-bloka-kraljevo-8

0 коментар
0

You may also like