Почетна 2015 Сутра је ,,Тројка из блока” у Нишу!

Сутра је ,,Тројка из блока” у Нишу!

од pobednik

Хуманитарна организација ,,Срби за Србе” и Студентско-ученичко удружење ,,ОРНАС” Вас позивају да дођете сутра, у суботу, 16. маја, на терене ОШ ,,Свети Сава” у Нишу, и учествујете у спортско-хуманитарној манифестацији ,,Тројка из блока”. Пријава на такмичење у брзом шутирању тројки је донација у минималном износу од 200 динара, а са донираним новцем придружујете се нашим поносним спонзорима, донаторима и техничким спонзорима и заједно помажемо седмочлану породицу Гоцић из Ниша. Дођите и Ви у 18 часова, да заједно покажемо нашим суграђанима да нису сами, дођите, да сви заједно скупимо средства и реновирамо овој благословеној породици купатило, дођите и постаните део велике породице ,,Тројке из блока”!

trojka-iz-bloka-nis-4

Прошле године Нишлије су скупиле 120.000 динара и показале како брину о суграђанима реновиравши Миливојевићима купатило. А ове године ту су за Гоциће! Осим учешћем на турниру, донацијом и спонзорством, можете помоћи Гоцићима и материјалом потребним за реновирање купатилa, а све детаље у вези са пројектом можете погледати на званичној фејсбук страници турнира у Нишу. На турнир могу да се пријаве сви, од најмлађих, до најстаријих, а сви могу да дођу и подрже своје суграђане донацијом или куповином неког производа из бутика Хуманитарне организације ,,Срби за Србе”.

trojka-iz-bloka-nis-3

Специјални гости ове године ће бити популарни нишки репери Фурио Ђунта, Мали Мире и Демонио, који ће својим наступом подићи атмосферу хуманитарно-спортске манифестације и обогатити је квалитетним римама, а за квалитетну музику и расположење побринуће се DJ познате београдске групе ТХЦ ла Фамилија Сале Л. Видимо се сутра у 18 часова! Наставимо заједно успешну сезону турнира на отвореном! Након Косовске Митровице, Краљева, Ужица и Београда, стижемо у Ниш! А Ниш је већ показао шта може! Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

trojka-iz-bloka-nis-1

 

 

0 коментар
0

You may also like