Почетна 2015 Трећа ,,Тројка из блока” одржана у Чикагу!

Трећа ,,Тројка из блока” одржана у Чикагу!

од pobednik

Чланови Хуманитарне организације ,,Срби за Србе” из САД организовали су 13. јуна 2015. године трећу по реду спортско-хуманитарну манифестацију ,,Тројка из блока у Чикагу”. Турнир је, као и ранијих година, био одржан на Парку Ветерана, у мирном крају Чикага у коме живи и ради доста Срба. По топлом и сунчаном суботњем дану такмичење је окупило старе, али довело и нове такмичаре и пријатеље који су дошли да подрже ову велику хуманитарну акцију Срба у Америци. Три године за редом магија ,,Тројке из блока” осваја Америку, окупља пријатеље и привлачи нове људе доброг срца који пожеле да на неки начин допринесу племенитој мисији. Вредни чланови Хуманитарне организације ,,Срби за Србе” у Чикагу труде се и постижу успехе на највишем могућем новоу, а најбољи доказ за то су три сигурне година турнира.

trojka-iz-bloka-chicago-1Најмлађи учесници турнира у Чикагу

Ове године у Чикагу, уз сам турнир, организован је и пројекат цртања за децу са локалном уметницом Бојаном Илић. План је био да се цртежи касније продају на хуманитарној аукцији. А више од 50 такмичара се пријавило за шутирање тројки на турниру, и победнике је одлучила тек пресудна четврта рунда шутирања. У сјајној борби у финалним серијама, треће место је припало Andrew Mesija, док је друго место освојио Никола Јосиповић, који је до сада учествовао на сваком чикашком турниру од 2013. године. Овогодишњи победник, после четири дугачке рунде био је Немања Шуша! Надамо се да су се сви учесници провели лепо и квалитетно и да се видимо сви на истом месту и у исто време и следеће године.

trojka-iz-bloka-chicago-2Победници турнира у Чикагу

Ове године, захваљујући великом броју учесника и спонзора, прикупили смо укупно $5,775 донација. Хуманитарна организација ,,Срби за Србе” посебно захваљује поносним спонзорима турнира: Pro Star Freight Systems, Woodland Transport, Maybach International Group, ADR Custom Builders, 2N Licensing, Charlie Trucking, Professional Trucking of Illinois, BB Wolf Inc, Beograd Café, White City Logistics, и Accolade Design. Такође, захвалност дугујемо парку Village of Lyons за уступање простора за одржавање турнира и ове године.

trojka-iz-bloka-chicago-4


trojka-iz-bloka-chicago-5

Магија ,,Тројке из блока” наставља да се шири светом. Након врелог и испуњеног лета широм Србије, почетком септембра опет се видимо у Америци, овога пута у Њујорку! Хуманост, спорт и забава – квалитети за манифестацију светског нивоа! Поносни спонзори и донатори и технички спонзори најбољи су доказ да је идеја турнира на добром путу да испуни свој циљ – изградњу и реновирање купатила за вишедетне социјално угрожене породице.

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

letak (4)-1

0 коментар
0

You may also like