Почетна 2015 ,,Тројка из блока” – Фамилија за Србију!

,,Тројка из блока” – Фамилија за Србију!

од pobednik

Хуманитарна организација ,,Срби за Србе” и једна од најпопуларнијих реп група у Србији ТХЦ Ла Фамилија Вас позивају на ,,Тројку из блока” која ће бити одржана у Београду, у дворишту Неимар, у улици Мајке Јевросиме 19, 5. јула 2015, са почетком у 17 часова. Мото другог турнира који организују популарни репери је ,,Фамилија за Србију” и у духу свега што су приредили ових година на турнирима, очекује нас прави спектакл! Домаћини спортско-хуманитарне манифестације који су били са нама широм Србије, сада Вас позивају у њихову кућу, у њихов крај, да дођете да се дружимо, да се провеселимо, да шутирамо тројке и да направимо још један корак ка заједничком циљу – изградњи и реновирању купатила за вишедетне социјално угрожене породице широм Балкана!

trojka-iz-bloka-neimar-7Фамилија за Србију: Стефан и Боре на турниру у Прибоју


trojka-iz-bloka-uzice-11Музика и спорт: званични DJ ,,Тројке из блока” Сале Л на турниру у Ужицу

ТХЦФ је више од репа, а стално показују и да су много више од обичних репера – они користе сваки слободан тренутак да се посвете хуманитарном раду, њихов шарм и енергија постали су заштитни знак ,,Тројке из блока”, а то знају сви који су били на неком од турнира и који су уживо видели њихову магију! Они позивају шутере да шутирају, они мере време, они бодре најмлађе, они и сами шутирају тројке, они проглашавају победнике и сликају се свима, и на крају, они на сваком турниру приреде један мали концерт, када се кошаркашким тереном проломе звуци победничке химне кошаркашке репрезентације Србије – Играј и победи! Припреме за други турнир у Неимару су у пуном јеку, и све ће бити спремно за спортско-хуманитарну манифестацију 5. јула!

trojka-iz-bloka-neimar-1На задатку: Стефан ТХЦФ


trojka-iz-bloka-neimar-2Све иде по плану: добри домаћин Боре ТХЦФ

Боре, Стефан и DJ Сале Л одлучили су да не седе и чекају да се нешто промени на боље. Ухватили су се у коло, а ко се у коло хвата, у ноге се узда. Они су прешли хиљаде и хиљаде километара за турнир ,,Тројка из блока”! Постали су домаћини спортско-хуманитарне манифестације, а DJ Сале Л је постао званични DJ ,,Тројке из блока”! Ништа није превише тешко ако је циљ велик и племенит. Ови дивни момци то показују из дана у дан. Искуство и углед који су стицали годинама сада користе у хуманитарне сврхе. Ко год да је дошао на турнир, а да није превише знао о њему, остао је запањен магијом ,,Тројке из блока”! А посебан трик у тој магији су ови музички виртуози. Растемо заједно! И још много тога имамо да урадимо! Дођите у што већем броју у Неимар и подржите ове племените репере! А они ће наћи најбољи начин да Вам се захвале. Очекују Вас бројна изненађења и богат програм који су припремили за Вас!

trojka-iz-bloka-priboj-10Микрофон, медаља, застава: сребро за Стефана на турниру у Прибоју

Лето ,,Тројке из блока” се наставља! Хуманитарна организација ,,Срби за Србе” захваљује поносним спонзорима, донаторима и техничким спонзорима који су великодушно свих ових година подржавали спортско-хуманитарни пројекат. Компанија НИС, Agi pasta away, Кошаркашки савез Србије, Кошаркашки клубови Црвена Звезда и Партизан, само су нека од великих имена која су стала иза турнира! Хвала свима на великом поверењу и подршци! Видимо се у дворишту Неимар, на Видовдан! Фамилија за Србију!

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

letak (4)-1

0 коментар
0

You may also like