Почетна 2015 ,,Тројка из блока” стиже у Кладово!

,,Тројка из блока” стиже у Кладово!

од pobednik

У четвртак, 23. јула 2015. са почетком у 19 часова на теренима Основне школе ,,Вук Караџић” одржаће се прва ,,Тројка из блока” у Кладову! У град на Дунаву Вас позивају Хуманитарна организација Срби за Србе и Кошаркашки клуб ,,Ђердап Кладово” чији су се питомци ангажовали да организују још један спортско-хуманитарни турнир у врелом лету ,,Тројке из блока”. Уз подршку Општине Кладово, локалних привредника из Кладова и подршку разних институција и група грађана, може се слободно рећи да се град дигао на ноге! Напоран рад и труд момака из КК ,,Ђердап Кладово” најбоље описује чињеница да ће нам у гостима бити и кошаркашки клуб из Румуније! Још једном се показује да ,,Тројка из блока” брише границе међу људима и државама, да побеђује све препреке својом искреном, једноставном и великом мисијом помагања вишедетним социјално угроженим породицама. А у Кладову помажемо породицу Николић која има седам кћери! Поносни родитељи чекају и осму бебу која ће још увеличати њихово богатство које им је Бог подарио. Ми ћемо заједничким снагама покушати да им олакшамо и улепшамо живот – дођите и покажите им да нису сами! Човекољубље и доброчинство живе на турниру ,,Тројка из блока”, дођите и будите део магије!

trojka-iz-bloka-kladovo-2


trojka-iz-bloka-kladovo-5

У Кладову нас очекује богат програм. Програм ће водити и још једном бити домаћини турнира велики пријатељи ,,Тројке из блока” млади и талентовани репери из једне од најпопуларнијих реп група у Србији ТХЦ Ла Фамилија. Они ће имати и наступ у клубу Планет у Кладову у вечерњим часовима након ,,Тројке из блока”, на који сте такође сви позвани, да се провеселимо и сумирамо утиске са турнира. Наступ на самом турниру имаће и наш брат у мисији ,,Тројке из блока” Uncle Džo, а своје знање са кошаркашком лоптом показаће најбољи европски фристајлер Немања Трики Блажић. Домаћин турнира у Кладову биће и кошаркаш Немања Крстић, репрезентативац Србије на последњем европском првенству и члан КК ,,Мега Визура” из Словеније, а који је поникао у КК ,,Ђердап Кладово”. Његов позив суграђанима да се придруже турниру можете погледати на званичном Јутјуб каналу Хуманитарне организације Срби за Србе.

trojka-iz-bloka-kladovo-3Ујка Ђорђе са најмлађима на турниру у Купинику


trojka-iz-bloka-kladovo-6Песма и игра: Стефан ТХЦФ и Трики на турниру у Неимару

Волонтери Црвеног Крста су се у договору са момцима из КК ,,Ђердап Кладово” организовали и поставиће штанд поред терена на коме ће моћи да се оставе гардероба и играчке које ће бити поклоњене Николићима. На турнир ће организовано доћи и Ватрогасци спасиоци Кладово који ће и шутирати тројке и у име организације уплатити новац. Мото клуб Кладово ће такође подржати турнир, а и бајкери ће уплатити новац намењен породици Николић. На турниру ће са нама тројке шутирати и волонтирати и људи из огранизације љубитеља природе ,,Дивљина”. Специјални гости биће радио аматери из радио клуба YU1KLD који су били ангажовани и помагали за време прошлогодишњих поплава. Скупља се озбиљна екипа вредних и добрих људи! Будите тамо!

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

letak (4)-1

0 коментар
0

You may also like