Почетна 2015 ,,Тројка из блока” стиже у Панчево

,,Тројка из блока” стиже у Панчево

од pobednik

У суботу, 13. јуна, са почетком у 17 часова, на отвореним кошаркашким теренима у СЦ ,,Младост”, у насељу Миса, одржаће се спортско-хуманитарни турнир ,,Тројка из блока”. Људи добре воље окупиће се и учешћем на турниру у минималном износу од 200 динара подржаће рад Хуманитарне организације ,,Срби за Србе”, и заједно, кроз спорт и хуманост, скупићемо средства за социјално угрожене вишедетне породице са територије града Панчева. Радост ,,Тројке из блока” преплавиће град на Тамишу! Турнир у Панчеву, и Хуманитарну организацију ,,Срби за Србе” можете подржати и слањем смс поруке на број 7763, и на тај начин дајете сто динара за помоћ најугроженијима. Сви дајемо по мало, и заједно решавамо велике проблеме! На турниру Вас чекају познати српски спортисти, музичари, представници Спортског савеза града Панчева, добра енергија, и племенити циљ. Дођите, у што већем броју, и покажите да Панчево достојно стоји раме уз раме са далеким Чикагом, у коме ће се исти тај дан одржавати турнир!

trojka-se-vraca-kuci-7

Наши гости, и у исто време и домаћини турнира биће позната београдска група ТХЦ ла Фамилија, са посебном, братском подршком из града Панчева – Тријумфом. Госте и учеснике на турниру ће забављати и хип хоп плесна група са Новог Београда – ,,Evolution”, а најбољи европски кошаркашки фристајлер Немања Трики Блажић ће показати шта зна са лоптом, на ,,полувремену турнира”. Најбољи фудбалски фристајлер у Србији Немања Милошевић Ђота ће разгалити онај део публике који више воли фудбал… Наступаће и перспективни београдски репер Анкл Џо, који је увек и свуда са ,,Тројком из блока”, по угледу на своју старију браћу из ТХЦ ла Фамилије.

trojka-iz-bloka-uzice-11Сале Л ТХЦФ, званични DJ ,,Тројке из блока”

trojka-iz-bloka-mali-mokri-lug-11Репер Анкл Џо

Ми смо спремни, и знамо да је и Панчево спремно. Наша и Ваша фамилија ТХЦФ долази у своју другу кућу, где ће засигурно направити спектаткл за памћење. Окупимо се и испунимо пшлеменити циљ помагања ближњима. Субота, дан за Панчево и Чикаго. Па, коме је шта ближе…

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

letak (4)-1

0 коментар
0

You may also like