Почетна 2015 Тројка из блока у Краљеву!

Тројка из блока у Краљеву!

од pobednik

Хуманитарна организација ,,Срби за Србе” из Београда и хуманитарна организација ,,Добро на дар” из Краљева позивају све људе добре воље да нам се придруже 13. априла у 12 часова на теренима ,,Под обалом” у Краљеву, и учествују на спортско-хуманитарном турниру ТРОЈКА ИЗ БЛОКА. Спонзорством турнира и пријавом за такмичење у брзом шутирању тројки помажемо изградњу купатила породици Пешић из села Самајла, који имају седморо деце.

trojka-iz-bloka-smederevo-5

Позивамо све љубитеље спорта и хуманих дела да заједно прославимо Васкршњи Понедељак и учинимо једно велико добро дело. На ТРОЈКУ ИЗ БЛОКА може да се пријави свако, а победник је онај ко за један минут да највише тројки. Прва три места награђујемо медаљом, а најбољег такмичара и пехаром ТРОЈКА ИЗ БЛОКА.  На ТРОЈЦИ ИЗ БЛОКА под обалом победиће сви људи добре воље и породица Пешић, јер славећи живот, ми ћемо створити један нови и бољи живот. На турниру ће нам се придружити и обезбедити нам добру музику и забаву репер Uncle Džo и DJ двојац Milano brothers org. док ће Свебор дружина Свети кнез Лазар из Краљева својим знањем и присуством сигурно учинити ову ТРОЈКУ ИЗ БЛОКА незаборавном.

  trojka-iz-bloka-kraljevo-4Репер Uncle Džo

trojka-iz-bloka-kraljevo-5Свебор дружина Свети кнез Лазар

Хуманитарно-спортски карактер турнира ТРОЈКА ИЗ БЛОКА препознали су и подржали Кошаркашки савез Србије, кошаркашки клубови Партизан и Црвена Звезда, као и многе јавне личности из света спорта и уметности. Ово породично, спортско и хуманитарно окупљање, пропраћено добром музиком и забавом, од 2012. помаже породицама са више деце широм Србије и региона. Богатству ових породица ТРОЈКА ИЗ БЛОКА додаје и купатила. Будите и Ви део ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА. Придружите нам се у Краљеву, са најлепшим поздравом, радујте се, Христос воскресе!

letak (4)-1

 

 

 

 

0 коментар
0

You may also like