Почетна 2015 ,,Тројка” се враћа кући!

,,Тројка” се враћа кући!

од pobednik

Хуманитарна организација ,,Срби за Србе” и организациони тим хуманитарно-спортског пројекта ,,Тројка из блока” са поносом Вас позивају да дођете у недељу, 24. маја 2015. у 17 часова на терене ОШ ..Лаза Костић” на Новом Београду, на још један турнир у брзом шутирању тројки, тамо, где је све и почело – у блоку 23! Са посебном радошћу и енергијом позивамо све људе добре воље да прославе са нама четврти рођендан нашег турнира, да дођу у што већем броју и да се минималним износом од 300 динара укључе у хуманитарну акцију изградње и реновирања купатила коју спроводимо од 2012. године широм Балкана! Наша велика породица сваког дана расте, а наша кућа је увек тамо где се одржава турнир, али свако има неко место са којег је кренуо, место на које се увек радо враћа, и са којег и најбоље види себе и свој пут. Тако и ми, радосни што имамо све Вас који сте на турнирима учествовали и који ћете тек учествовати, славимо повратак кући, у блок, на терен, на ,,Тројку”!

trojka-se-vraca-kuci-7

Иза нас је неколико успешних година, а подршка нашем турниру долазила је са свих страна – од Кошаркашког савеза Србије, до кошаркашких легенди, преко познатих и цењених уметника, музичара, писаца, културних радника… Поверење које смо стекли показује се и у броју наших поносних спонзора, донатора и техничких спонзора којима дугујемо велику захвалност за све ове године. Такође, ниједан турнир не би био могућ без наших срдачних волонтера који увек одраде онај највећи и најтежи део посла. Са нама су били ових година и опет ће у недељу у блоку бити наши дугогодишњи пријатељи – реп звезда Шкабо, најбољи фудбалски фристајлер у Србији – Никола Ђота Милошевић, најбољи европски кошаркашки фристајлер Немања Трики Блажић, и као гости, а у исто време и домаћини, биће са нама добро познати репери ТХЦ ла Фамилија, док ће се за музику на турниру побринути DJ двојац из Горњег Милановца – Milano Brothers. Гости турнира ће такође бити прослављени водитељ и писац Вања Булић, и млади кошаркаши Партизана – Немања Безбрадица и Милош Глишић, као и репер Унцл Џо и екипа емисије Прслук агаин.

trojka-se-vraca-kuci-2


trojka-se-vraca-kuci-3И ове године са нама – Сале Л ТХЦ, Жобла Фелна, Боре ТХЦ, Шкабо и Стефан ТХЦ

Љубав од свих наших учесника највећи је поклон који добијамо сваки дан. Сваки дан је рођендан ,,Тројке из блока” – јер сваки дан роди се нова нада у боље сутра, када се сви заједно окупимо и помогнемо ближњима. У оваквим данима нека нам протекну још многе ,,Тројке”, и нека ,,Тројка” добије још много кућа и нека још много кућа поклони породицама широм Балкана. Кућа се гради од темеља, а ми почињемо од купатила. Хуманитарно-спортски пројекат настао је са том, наизглед, једноставном идејом – средити људима услове за здраву и нормалну хигијену. Тако се стварају услови за здрав и нормалан живот, који рађа здраву и нормалну породицу, у којој онда расту деца која имају блиставу будућност. У недељу, 24. маја, у блоку 23, настављамо своју мисију!

trojka-se-vraca-kuci-4

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

letak (4)-1

0 коментар
0

You may also like