Почетна 2015 У недељу се видимо у Прибоју!

У недељу се видимо у Прибоју!

од pobednik

У недељу, 14. јуна, са почетком у 14 часова, на Школским теренима у Прибоју, одржаће се прва ,,Тројка из блока”! Спортско-хуманитарни пројекат Хуманитарне организације ,,Срби за Србе” долази у Прибој са великом подршком грађана и локалних фирми – чак осам поносних спонзора племенитог срца се прикључило акцији и подржало је турнир, и до сада је већ скупљено преко сто хиљада динара! Прибој има велико срце! Локални радио Лим и телевизија Прибој, као и многи популарни градски интернет портали јављају и позивају грађане да дођу на турнир у што већем броју! Безрезервна подршка Општине Прибој гарантује да ће турнир проћи у савршеној организацији, и овом приликом им се срдачно захваљујемо. ,,Тројка из блока” овог лета путује око света, а Прибој је једно од најлепших места на том путовању!

trojka-iz-bloka-priboj-1

Спортско-хуманитарни пројекат ,,Тројка из блока” помаже изградњу и реновирање купатила за социјално угрожене вишедетне породице широм Балкана. У Прибоју још увек тражимо породицу којој је помоћ најпотребнија, а све детаље ћемо благовремено објављивати на нашем сајту. Стручност социјалних служби града Прибоја и усрдна помоћ и савети локалних свештеника и целокупног становништва доста олакшавају тежак посао налажења породице којој ће бити намењена прикупљена средства. Пројекат је изузетно успешан до сада, и сасвим сигурно, биће успешан до краја. Подршка локалних власти, привредника и грађана то недвосмислено показује. Специјални гости у Прибоју биће пријатељи Хуманитарне организације ,,Срби за Србе” и домаћини турнира ,,Тројка из блока” познати и популарни репери ТХЦ ла Фамилија! Они ће се побринути за програм турнира, и својим шармом и римама одушевити присутне.

trojka-iz-bloka-priboj-3

Боре ТХЦ ла Фамилија

Лето ,,Тројке из блока” је почело! Нестрпљиво чекамо сваки турнир! Субота Чикаго и Панчево, недеља Прибој! Дођите и покажите да људи којима је највише потребна помоћ нису сами. Ту смо сви ми да им заједно и пре свега добром вољом, помогнемо!

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

trojka-iz-bloka-priboj-4

letak (4)-1

0 коментар
0

You may also like