Почетна 2015 У посети Николићима код Кладова

У посети Николићима код Кладова

од pobednik

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су током лета породицу Николић из Кладова којој је намењена помоћ скупљена у оквиру спортско-хуманитарног пројекта ,,Тројка из блока”. Веома успешан турнир у брзом шутирању тројки одржан је у граду на Дунаву 23. јула и са посетом од преко 1.500 људи, са пријављених преко 150 такмичара и скупљених преко 200.000 динара може се слободно рећи да је један од најуспешнијих ове године! Наши поносни спонзори нису се зауставили само на финансијским улагањима у мисију ,,Тројке из блока” – упознати са тешким стањем у којем живе Николићи одлучили су да помогну на сваки могући начин. А Николићима је свака помоћ преко потребна! Отац Зоран и мајка Живадинка подижу седам кћери – Зорану, Јелену, Марину, Тању, Раду, Милицу и Еугенију.

nikolici-kladovo-1Николићи са представницима Хуманитарне организације Срби за Србе


 

nikolici-kladovo-3Отац Зоран са најмлађим кћеркама

Живе у изузетно тешким условима, у кући у којој влада влага и немаштина. Добри људи из Кладова одлучили су да им реновирају купатило и дневну собу, а како време пролази све више спонзора доброг срца се укључује у пројекат и помаже у складу са својим могућностима: неко плочице, неко блокове, неко прозоре… Представници спортско-хуманитарног пројекта ,,Тројка из блока” из Кладова свакодневно су у контакту са Николићима и од када су ови дивни момци ушли први пут у кућу Николића ствари су већ кренуле на боље. Почели су да сређују њихов дом, да воде рачуна о њима, а то је нешто што се овој породици догађа први пут у животу. Слике које су затекли никога не могу оставити равнодушним…

nikolici-kladovo-6Тренутни изглед купатила у дому Николића


nikolici-kladovo-5Детаљ из тренутне тужне реалности


nikolici-kladovo-4,,Веш машина”

Деца су наша будућност! Као у бајци, Николићи имају седам кћери, покушајмо да живот који је далеко од бајке учинимо лепшим, покушајмо да остваримо њихове скромне снове, да седам принцеза добију живот какав заслужују!

letak (4)-1

0 коментар
0

You may also like