Почетна 2015 Успешна ,,Тројка из блока” у Ужицу!

Успешна ,,Тројка из блока” у Ужицу!

од pobednik

У четвртак, 30. априла 2015. успешно је одржана прва ,,Тројка из блока” у Ужицу. На турнир се пријавило 100 шутера, а око 500 људи је дошло у један сат у Велики парк да покаже породици Милићевић из села Дрежник да нису сами. Уз помоћ поносних спонзора и донатора и учесника, као и из донаторске кутије на хуманитарној журци након турнира у клубу Риболовац скупљено је укупно 122.770 динара. Ужичани су показали да имају велико срце! Окупљене су на самом почетку турнира поздравили Младен Матијашевић, директор спортско-хуманитарног пројекта ,,Тројка из блока” и Јованка Лучић, испред Хуманитарне организације ,,Срби за Србе”.

trojka-iz-bloka-uzice-3Јованка Лучић, испред Хуманитарне организације ,,Срби за Србе”


 

trojka-iz-bloka-uzice-4Младен Матијашевић, директор спортско-хуманитарног пројекта ,,Тројка из блока”

Након поздравних говора ученица Ужичке гимназије Аница Цветковић отпевала је химну Србије ,,Боже правде”, а турнир су званично шутирањем отворили најстарија деца Милићевића, Марко (14 година) и Марина (12 година). Најлепши поклон свим окупљенима и породици Милићевић, били су дружење и добра атмосфера у лепом дану на теренима у Великом парку, а комплетну галерију слика можете видети на званичној фејсбук страници ,,Тројке из блока”.

trojka-iz-bloka-uzice-2Аница Цветковић, ученица Ужичке гимназије


 

trojka-iz-bloka-uzice-6Марко Милићевић


 

trojka-iz-bloka-uzice-5Марина Милићевић


 

trojka-iz-bloka-18

За добро расположење на турниру побринули су се познати београдски репери Цобран и Млата из групе Сик Тач, Газда Паја, Војке, Палке и DJ Бураз из екипе Звезде Грајма, и Јован и Богдан из екипе ФТП. Музику је током турнира пуштао DJ Сале Л из ТХЦ ла фамилије, који је и званични DJ ,,Тројке из блока”. Било је музике за свачији укус, и окупљени су остали до самог краја турнира, уживајући у доброј музици и спортском духу. Кошаркашки клуб Плеј оф је довео своје питомце да колективно учествују на турниру, а Техничка школа ,,Радоје Љубичић” дошла је са наставником и са много ученика да шутирају тројке и подрже своје суграђане. Од најмлађих, до најстаријих, сви су уживали на теренима крај Ђетиње. Телевизијска екипа најпопуларније ужичке телевизије ТВ 5, као и екипа емисије ,,Ово је Србија” са Радио телевизије Србије биле су и својим присуством увеличале манифестацију, и омогућиле широком аудиторијуму да осети позитивну енергију турнира. Ужички радио Луна је такође послао екипу репортера, и, као и ТВ 5, данима пре ,,Тројке из блока” позивали су људе добре воље да се придруже акцији Хуманитарне организације ,,Срби за Србе”.

trojka-iz-bloka-17


 

trojka-iz-bloka-uzice-9Јован (ФТП), Млата и Цобран (Сик Тач)


 

trojka-iz-bloka-uzice-10Богдан (ФТП)


 

trojka-iz-bloka-16Газда Паја, Војке, Палке и DJ Бураз – Звезде Грајма


 

trojka-iz-bloka-uzice-11Сале Л (ТХЦ ла фамилија)

Велику захвалност за квалитет турнира и донације дугујемо спонзорима и техничким спонзорима. Индустријски синдикат Првог партизана је уплатио 20.000 динара, синдикат ЈП Електродистрибуција Ужице – 15.000 динара, Металац-Електро Д.О.О – 10.000 динара и Ауто Центар ЕРЕ – 7.000 динара. Кафић ,,Макамара” и Душко Г. су донирали по 3.000 динара, а клуб ,,Скала” 4.000 динара. КК Слобода је као технички спонзор дала 5.000 динара за сокове које су пили учесници на турниру, а бурегџиница ,,Блу Мун” је снабдевала извођаче и организаторе комплет лепињама. Момци из ,,НЕКСТ” фестивала су обезбедили чипсеве и пластичне чаше за учеснике турнира, као и велики број волонтера. Црвени Крст Ужице и Туристичка организација Ужице су обезбедили озвучење, а Удружење грађана ,,Риболовац” сунцобране на самом терену, и, поред санитарија за породицу Милићевић у вредности од 35.000 динара, обезбедили су и простор за хуманитарну журку у свом клубу у центру града, где су у донаторској кутији људи добре воље скупили 9.300 динара.

trojka-iz-bloka-19

Посебну захвалност дугујемо Јавном предузећу ,,Велики парк” који су нам уступили терене и техничку подршку на турниру, као и награде за најбоље шутере – карте за Градски базен. Аеро клуб Ужице је обезбедио још једну награду – летење у авионима њиховог клуба на Пониквама крај Ужица. Подршку турниру пружили су и Град Ужице и Градски културни центар. Свим овим донацијама у наредним данима придружиће се уплате кладионице Моцарт – 7.000 динара, бурегџинице ,,Блу Мун” – 7.000 динара и апотеке Арсић – 10.000 динара. Најбољи шутери на турниру на којем је скупљено 27.470 динара били су Филип Смиљанић (прво место), Никола Мирковић (друго место) и Лука Савић (треће место). Честитке победницима и свим учесницима! Велико хвала свим спонзорима и донаторима!

Будите и Ви део ,,Тројке из Блока”!

trojka-iz-bloka-uzice-8

0 коментар
0

You may also like