Почетна 2015 Успешно завршен пројекат у Бољевцу!

Успешно завршен пројекат у Бољевцу!

од pobednik

У суботу 26. септембра представници спортско-хуманитарног пројекта ,,Тројка из блока” и чланови Хуманитарне организације Срби за Србе били су у радној посети у Бољевцу. Повод за обилазак овог прелепог места смештеног у подножју планине Ртањ био је веома леп – само месец и по дана након што је у Бољевцу другу годину заредом одржана ,,Тројка из блока”, приведени су крају радови на реконструкцији и опремању купатила породици Војнић, чиме је завршена је акција помоћи овој седмочланој породици, а укупна вредност помоћи износи 108.272 динара! Хуманитарна организација Срби за Србе кроз свој највећи пројекат ,,Тројка из блока” наставља мисију и у овом делу Србије на најлепши могући начин – помажући породици Војнић коју чине отац Синиша и мајка Слађана заједно са њихових пет прелепих кћери – Сандром (20), Сањом (16), Саром (13), Сашком (9) и Софијом (3).

trojka-iz-bloka-boljevac-2
Милош Симовић испред ,,Тројке из блока” са породицом Војнић

Овом приликом захваљујемо се нашим пријатељима из спортског савеза општине Бољевац, свим спонзорима и  свим добрим људима Бољевца који су заједничким снагама допринели да ове године у том граду одржимо један од најуспешнијих турнира ,,Тројка из блока” и да реализујемо циљ који смо сви заједно зацртали пре самог турнира – да помогнемо нашим Војнићима.

trojka-iz-bloka-boljevac-3
Мала Софија Војнић у свом новом купатилу


trojka-iz-bloka-boljevac-5


trojka-iz-bloka-boljevac-4

Међутим, најбоље је уследило пред сам завршетак реконструкције купатила за Војниће. Најјачу и највећу потврду да ,,Тројка из блока” никога не оставља равнодушним, било да су у питању људи који помажу или људи којима се помаже, добили смо од породице Милосављевић из села Лукова надомак Бољевца којој смо од прве ,,Тројке из блока” одржане у овом месту прошле године такође помогли изградњом и опремањем купатила и куповином краве и телета. Наиме, Милосављевићи су нас контактирали са жељом да теле које смо им купили прошле године, а које је у међувремену израсло у здраву јуницу, поклоне Војнићима не би ли на тај начин и они дали свој допринос и помогли другима као што је и њима пружена помоћ.

trojka-iz-bloka-boljevac-1
Софија Војнић са поклоном од Милосављевића

Управо овакви гестови, када једна социјално угрожена породица временом “стане на ноге” и постане донатор другој социјално угроженој породици представљају врхунац нашег рада, јер и нама и нашим пријатељима и донаторима широм целог света шаљу јасну поруку да мисија Хуманитарне организације Срби за Србе није само идеал којем тежимо, већ циљ који заједничким трудом итекако можемо да постигнемо! Уз Божију помоћ, догодине поново шутирамо тројке и помажемо социјално угроженим породицама у Бољевцу и околини.

Будите и ви део ,,Тројке из блока” јер – ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

letak (4)-1

0 коментар
0

You may also like