Почетна 2015 Викенд ,,Тројке из блока” на Палилули!

Викенд ,,Тројке из блока” на Палилули!

од pobednik

Хуманитарна организација ,,Срби за Србе” и Општина Палилула Вас позивају на спортско-хуманитарну манифестацију – Викенд ,,Тројке из блока” на Палилули, која ће бити одржана на две локације, и која ће трајати два дана: 20. јуна у Борчи и 21. јуна на Ади Хуји. Прави празник за љубитеље спорта, и људе доброг срца! Дођите на турнир у брзом шутирању тројки и будите део велике и племените акције – скупљена средства на Викенду ,,Тројке из блока”, биће намењена изградњи и опремању купатила за две породице са територије општине Палилула. Дођите, и помозите својим комшијама! Помозите, на најлепши могући начин, спортским и ведрим духом и снагом заједнице! Дођите и самим доласком покажите својим комшијама да нису сами. Имају добре људе који хоће и спремни су да помогну! Пријавом на турнир, која је минималних 300 динара, придружујете се нашим поносним спонзорима, донаторима и техничким спонзорима и постајете део велике породице ,,Тројке из блока”. Од Чикага, до Палилуле, магије турнира се шире!

trojka-iz-bloka-na-paliluli-2Слика са прошлогодишњег турнира у Борчи

У суботу, 20. јуна, од 17 часова, на теренима ОШ ,,Јован Ристић” у Борчи почиње ова дводневна манифестација, а други дан се наставља на Ади Хуји, у недељу, 21. јуна, такође од 17 часова, на кошаркашком терену поред кафића „Дилема“. Викенд испуњен садржајем и надом у боље сутра! Под покровитељством Општине Палилула, обезбедили смо Вам незабораван провод! Са нама ће бити домаћини ,,Тројке из блоке”, момци из једне од најпопуларнијих реп група у Србији – ТХЦ Ла Фамилија! Они ће водити програм, а ко их је видео са микрофоном зна да је то посебна магија турнира. На дводневном спектаклу биће са нама и стари пријатељ ,,Тројке из блока” – репер Uncle Džo. Он је са леве обале Дунава, он је Палилулац, он ће опет бити са нама и својим јаким стиховима увеличати овај догађај. Придружиће нам се и наша браћа и пријатељи из рвачког клуба ,,Победник” и ММА тима ,,Цар Душан Силни”, другу годину заредом подржаће турнир својим присуством и демонстрацијом вештина. А посебан догађај биће магија најбољег европског кошаркашког фристајлера, Немање Блажића Трикија, али ово није све. Нешто смо сачували за изненађење! Дођите и уживајте у програму који смо припремили за Вас, и покажите да сте свесни да Ваше мало некоме значи пуно!

trojka-iz-bloka-na-paliluli-4Uncle Džo: млади и перспективни репер и велики хуманитарац


trojka-iz-bloka-na-paliluli-3Велико срце: ММА тим ,,Цар Душан Силни”

Хуманитарна организација ,,Срби за Србе” покренула је 2012. спортско-хуманитарни пројекат ,,Тројка из блока”. Данас, пројекат подржавају Кошаркашки савез Србије, кошаркашки клубови Црвена Звезда и Партизан, бројне јавне личности из света , спорта, културе и уметности. Један од највећих спонзора је компанија НИС, која је у оквиру пројекта ,,Заједници заједно 2015” подржала турнир значајним финансијским средствима, о чему смо писали на нашем сајту. Испуниле су се њихове речи – Будућност на делу, сада заједно градимо бољу и светлију! Са нама ће бити и наш поносни спонзор – ланац брзе хране Agi Pasta Away, чије укусне пасте можете пробати, а сав новац иде за прилог турниру. Све је спремно за Викенд ,,Тројке из блока” на Палилули! Не пропустите један од највећих спортских догађаја у нашем граду овога лета!

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

letak (4)-1

0 коментар
0

You may also like