Почетна 2015 Завршена акција у Јужном Банату!

Завршена акција у Јужном Банату!

од pobednik

Хуманитарна организација Срби за Србе у сарадњи са пријатељима и сарадницима из једне од најпопуларнијих реп група у Србији ТХЦ Ла Фамилије успешно су привели крају пројекат ,,Тројка из блока” у Јужном Банату. На иницијативу Стефана и Борета из ТХЦ Ла Фамилије, организована су два турнира у брзом шутирању тројки који су се одржали у само недељу дана у местима одакле потичу ови дивни момци. Петровдански турнир у Банатском Карловцу 12. јула и Госпојински турнир у Купинику 19. јула били су обележени великом гостољубивошћу Банаћана који су тих дана славили градске славе. Спорт, хуманост и забава спојили су се у ова два турнира и са мини турнеје по Јужном Банату отишли смо препуни утисака и са вером да ћемо започето и завршити. Преко 150 такмичара и скоро 200.000 динара које смо скупили уз помоћ наших поносних спонзора и донатора давали су нам сигурност, и указивали пут којим треба да идемо. Данас са поносом обавештавамо јавност да су завршени пројекти обнове амбуланте у Купинику и обнове купатила породици Белић из Банатског Карловца!

zavrsena-akcija-u-juznom-banatu-5Завршавање радова у Купинику


zavrsena-akcija-u-juznom-banatu-6

Добра воља добрих људи из Јужног Баната довела је до тога да можемо да објавимо овако лепе вести. Радови су завршени у року, у најбољем могућем квалитету и сада имамо још један велики пројекат иза нас. Амбуланта у Купинику служиће генерацијама које долазе, а најмлађи Белићи имаће светлију будућност пред собом! Нова, велика победа спортско-хуманитарног пројекта ,,Тројка из блока”! Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује свим поносним спонзорима, донаторима и техничким спонзорима који су били са нама у овој, и у свим другим акцијама у најбољој сезони турнира ,,Тројка из блока” до сада! Комплетан извештај из Јужног Баната можете погледати у овом кратком и занимљивом филму:

На крају септембра, сумирамо утиске и знамо једно – 25 турнира на отвореном и скоро 3.500.000 динара скупљено! Купиник и Баннатски Карловац су светли драгуљи у сезони која је круна дугогодишњег рада. Наши пријатељи из ТХЦ Ла Фамилије имају велики део и заслуге у овој сезони и сада охрабрени успехом у њиховом крају настављамо даље по Србији и Републици Српској да тражимо и решавамо проблеме са којима се суочавају социјално угрожене вишедетне породице у пасивним и заборављеним крајевима у којима живи наш народ. Следећи турнир је 27. септембра у Републици Српској – на Палама! Деца су наша будућност! А та будућност је однедавно, у Јужном Банату, боља и светлија! Нека тако буде и на Палама, и свуда докле дође магија ,,Тројке из блока”!

zavrsena-akcija-u-juznom-banatu-3Ново купатило у Банатском Карловцу за Белиће


zavrsena-akcija-u-juznom-banatu-4
У дому Белића: породица и пријатељи

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

0 коментар
0

You may also like