Почетна 2015 Завршено купатило Бабићима у Прибоју

Завршено купатило Бабићима у Прибоју

од pobednik

Једна од најбољих ,,Тројки из блока” ове године одржана је у Прибоју 14. јуна и биће упамћена по великом броју младих људи који су турнир посетили и по невероватној позитивној енергији! Сада је спортско-хуманитарни пројекат потпуно завршен – изграђено је купатило породици Бабић из села Грачаница поред Прибоја. Бабићи имају четворо деце, а њиховом богатству ми смо допринели тако што смо им у новој кући коју граде изградили лепо и квалитетно купатило. Један од спонзора турнира у Прибоју – фирма ,,Декор Прибој” извела је у радове, а представници Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су Бабиће и уверили се у квалитет урађеног. Бабићи су добили велику помоћ која им је дошла у правом тренутку – средства која су уштедели на купатилу искористиће за остале радове на кући, којих није мало, али који ће у највећем делу бити завршени до зиме. Зима је један од највећих разлога због којих је ова вредна породица одлучила да сагради нову кућу – да би били ближе школи у коју деца морају да иду кроз велики снег. Деца су наша будућност! Мали Бабићи сада имају светлију будућност пред собом!

zavrseno-kupatilo-babicima-u-priboju-7Бабићи пред кућом са представником Хуманитарне организације Срби за Србе


 

zavrseno-kupatilo-babicima-u-priboju-1Изглед новог купатила

Када је добра и позитивна енергија нема тешког задатка. Задатак у Прибоју је одрађен на највишем могућем нивоу. Од дивне ,,Тројке” до дивног купатила водила је енергија младих људи Прибоја који су несебично одвојили време и дали све од себе да помогну комшијама у невољи. А невоља је честа по далеким брдима Србија, село Грачаница једно је од најудаљенијих од Прибоја. О Бабићима и њиховом животу већ смо писали на сајту ,,Тројка из блока” и довољно је опет рећи да отац породица Обрад ради од јутра до сутра упркос здравственим проблемима, да су у финансијски тешкој ситуацији, али да никога ни за шта не моле, већ се снажно боре сваки дан за боље сутра. Ова је борба награђена и сада у Хуманитарној организацији Срби за Србе имају великог саборца!

zavrseno-kupatilo-babicima-u-priboju-6Најмлађи Бабићи у новом купатилу

 


 

zavrseno-kupatilo-babicima-u-priboju-2


 

zavrseno-kupatilo-babicima-u-priboju-4Нови хидрофор


 

zavrseno-kupatilo-babicima-u-priboju-5Нова туш-кабина

Хуманитарна организација Срби за Србе се захваљује свим поносним спонзорима, донаторима и техничким спонзорима који су допринели да турнир у Прибоју има овакав срећан крај! Позивамо све људе добре воље да се укључе у спортско-хуманитарни пројекта ,,Тројка из блока” и да помогне још много породица које живе поштено, у слози и љубави, благословени са много деце, али у најтежим условима.

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

letak (4)-1

 

0 коментар
0

You may also like