Почетна 2015 Земунци за ,,Тројку из блока”!

Земунци за ,,Тројку из блока”!

од pobednik

Калемегдан је иза нас, утисци се полако слежу, месец кошарке незадрживо напредује – док репрезентација Србија ниже победе на Европском првенству кошарци, спортско-хуманитарни турнир ,,Тројка из блока” наставља свој победнички низ. Након Крагујевца и Калемегдана ,,Тројка” стиже у Земун! У петак, 11. септембра, у Основној школи ,,Светозар Милетић” са почетком у 18 часова одржаће се трећи турнир у септембру! Ми смо спремни, атмосфера је на највишем нивоу, а догађају који нам следи највише су допринели – наравно – Земунци. Познати по својој заљубљености у један од најлепших крајева Београда и поносни на самосталност коју негују, Земунци су се листом дигли на ноге и дају све од себе да турнир у њиховом крају буде турнир за памћење. Од заљубљеника у кошарку који вежбају тројке до познатих личности које снимају видео најаве за турнир – Земун живи магију ,,Тројке из блока”!

zemunci-za-trojku-iz-bloka-2Слика са турнира ,,преко пута Земуна” – Калемегдан

За Вас и нас су пред камере стале легенде земунског културног живота – реп легенде из састава CYA, легенда спортског новинарства Владан Тегелтија, урбана скејт легенда и диск џокеј Паја Коба33, и рок легенда Бане ексер, фронтмен бенда ,,Зарђали ексер”. Толико талента, хумора и позитивне енергије на једном месту можете пронаћи само у породици ,,Тројке из блока”. Погледајте видео најаву репера из једне од најстаријих и најпоштованијих реп група у Србији:

Владан Тегелтија, новинар СОС канала, позива на јединство у хуманитарној мисији ,,Тројке из блока”. Погледајте видео:

Диск џокеј, скејтер, а пре свега Србин, Паја Коба33 годинама ради на промоцији српске културе, уличне хип-хоп културе и здравог начина живота на дасци. Сасвим природно је да је постао део наше породице. Човек са безброј надимака за видео најаву турнира у Земуну одабрао је један по коме га, каже, доста младих скејтера препознаје широм Србије:

И на крају, са поносом Вам представљамо можда и најзанимљивију најаву до сада – рокер из Земуна, Бане ексер, инспирисан идејом и мисијом ,,Тројке из блока” написао је стихове које је овековечила камера, његове речи плене харизмом и духовитошћу, а, сасвим сигурно, као магнет ће привући многе Земунце који се предомишљају око тога шта да раде у петак. Послушајте Банета:

Овај петак је изузетак! Видимо се у Земуну! Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

0 коментар
0

You may also like