Почетна 2018 Караоке из блока на Новом Београду

Караоке из блока на Новом Београду

од Ceca

Новобеоградски блок 44 угостио је певаче аматере који су уз доста забаве остварили још једну победу у борби за боље сутра многобројних социјално угрожених породица широм Балкана. Караоке из блока привукле су велики број младих људи који су у уторак 30. октобра испунили Окто паб у Тржном центру Пирамида до последњег места.

За добру атмосферу у којој су сви уживали били су задужени најхрабрији те вечери, сви они који су се одважили и латили микрофона, и уз симболичну донацију од најмање 200 динара имали својих пет минута славе.

Цело вече су се смењивали мање или више успешни соло, дуетски и групни наступи посетилаца којима дугујемо велику захвалност што су подржали ову нашу акцију. Изражавамо захвалност и Окто пабу и његовом особљу на одличном гостопримству.

На крају, вече проведено у добром друштву, уз доста забаве и смеха, мноштво домаћих и страних музичких хитова, крунисано је прикупљањем донације од 22.280 динара.

Док ишчекујете још неки догађај из нашег календара Тројкe из блока, можете послати СМС на 7763 и на тај начин донирати 100 динара пројекту “Деца су наша будућност“ Хуманитарне организације Срби за Србе.

0 коментар
0

You may also like