Почетна 2018 Отворена сезона пикадо турнира у Новом Саду

Отворена сезона пикадо турнира у Новом Саду

од Ceca

Након дуже летње паузе, Новосађани су у петак 9. новембра организовали Пикадо из блока! У кафе Фениксу код нашег пријатеља Мирослава, на Новој Детелинари, уз помоћ 45 такмичара и гостију који су бодрили наше такмичаре прикупљено је 12. 610 динара за наша социјално угрожена домаћинства! Нови Сад је и овај пут показао да у њему има вољних људи који желе да помогну и пруже подршку нашем народу за њихов бољи живот на њиховим огњиштима.

Хуманост, спорт и забава су најбоља средства за људе да се удруже и да на тај начин кроз игру, смех, и разоноду пруже бољу будућност нашим људима.

У одличној атмосфери и такмичарском духу надметали смо се измећу себе али пре свега борили за боље сутра нашег народа! После озбиљне борбе три шампиона су понела одличије – Тројка из Блока и пехар за најбољег!

Финалисти

ШАМПИОНИ:
  1. Милан Дабић
  2. Станко Лукин
  3. Тања Ашчић

Једно је сигурно да смо сви шампиони и победници јер смо допринели да овом надметању дамо сајај који ће да обасја наше породице!

Захваљујемо се још једном кафе Фениксу на сјајном гостопримству и обавештавамо све читаоце да борба за боље сутра, хуманост и племенитост и даље трају, а један од начина да нам се прикључите је слање СМС поруке на број 7763 у Србији!

0 коментар
0

You may also like