Почетна 2018 Пикадо из блока долетео у Лозницу

Пикадо из блока долетео у Лозницу

од Ceca

25. новембра је у Лозници у Рагби пабу, одржан хуманитарни турнир у пикаду на коме је уз много забаве, узбуђења и навијања прикупљено 24.275 динара! Турнир под називом Пикадо из блока приредила је Хуманитарна организација Срби за Србе која помаже вишедетне социјално угрожене породице широм света. Сјајан одзив и више од 40 пријављених такмичара говоре да су догађаји попут овог потребни, али и да Лозничани нису заборавили на хуманост.

Хуманитарна Организација  Срби за Србе је од 2005. године прикупила преко 3 милиона евра и помогла више од 2.300 породица које живе широм Балкана. Сам турнир у пикаду део је већег пројекта под називом Тројка из блока.

Захвалност дугујемо љубазнoм особљу и власницима Рагби паба, који су нам уступили простор за сјајан турнир у пикаду. Хуманост, спорт и забава три су вредности пројекта који мења свет на боље, а Лозница је град који те вредности негује и подржава!

Након вишесатне борбе, елиминација, навијања и калкулација, ко је имао најмирнију руку, најоштрије око и најхладнију главу кући је однео симболичан пехар.

ШАМПИОНИ:

  1. Страхиња Павловић
  2. Предраг Максимовић
  3. Лазар Попчевић

Вредни волонтери из Лознице најављују Коцкице из Блока 2.12.2018.

БУДИТЕ И ВИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!

0 коментар
0

You may also like