Почетна 2018 Шармантни момци из Угриноваца освојили Дорћол

Шармантни момци из Угриноваца освојили Дорћол

од Ceca

У суботу, 15. децембра одржан је још један пикадо турнир на Дорћолу. Ово је други турнир у протеклих петнаест дана који се реализовау у срцу општине Стари Град а домаћин другог турнира био је Beerwood Pub . Сјајно гостопримство особља Beerwood pub-a нас је све приморало да се осећамо као код своје куће па самим тим забава и добро дружење нису изостали. На самом турниру прикупљено је 25.090 динара, учествовало је око 32 такмичара и још толико љубитеља пикада који су ватрено навијали читавих три и по сата и бодрили најпрецизније.

Само да подсетимо да смо до сада организовали петнаестак хуманитарних догађаја само у децембру и да је план да се до краја јануара реализује укупно 100 хуманитарних догађаја. Такође један од главних циљева је да се уз редовне месечне донације наше организације прикупи 100.000€ за велику Божићну акцију, помогне око 100 породица широм Србије и региона и да сви заједно заједничким снагама ИСПИШЕМО ЈОШ ЈЕДНУ НОВУ БОЖИЋНУ ПРИЧУ!

Овога пута пехар са Дорћола је отишао за Угриновце тј. прва три места освојили су шармантни момци из Угриноваца који су током целог турнира видно прослављали сваку своју победу, сваки добар потез и с великом радошћу испратили цео турнир од почетка до краја.

ПОБЕДНИЦИ:

  1. Јохан
  2. Мине
  3. Млађа

Поред доброг дружење и прикупљених новчаних средстава на овом турниру су договорена још два хуманитарна догађаја што додатно краси оваква окупљања и дају му додатну пуноћу. Велику захвалност поред сјајног особља Beerwood Pub-a дугујемо и удружењу “СВЕ ЗА ПИКАДО”  који су победницима обезбедили лепе и вредне награде као успомене на овај леп догађај и који су били једни од иницијатира нашег дружења на Дорћолу.

Нема паузе – идемо даље, већ у недељу дружимо се сви заједно у Земуну, Библиотека Паб (Угриновачка 162) од 19 часова.

0 коментар
0

You may also like