Почетна 2018 Тројка из блока у манастиру Нова Грачаница

Тројка из блока у манастиру Нова Грачаница

од Ceca

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из САД традиционално учествују на пикинку који се већ дуги низ година организује на имању манастира Нова Грачаница код Чикага, који се ове године одржао у понедељак 3. септембра у склопу америчког Празника рада.

Поред постављања штанда наше организације, дељења флајера, извештаја, продаје мајица и прикупљање донација, на позив Оца Серафима и братства манастира одржали смо по први пут и турнир ”Мини Тројка из блока” на кошаркашким теренима на имању манастира, како бисмо кроз промоцију самог догађаја окупили младе људе да присуствују овом традиционалном скупу.

Нажалост, одазив је био јако мали из разлога што су нас временске непогоде пореметиле.

Но, и поред лошег времена, турнир се ипак одржао са малим бројем учесника. Након три рунде шутирања тројки киша нас је зауставила, али смо на крају дошли до победника турнира и то младог Николе Стошовића, који је сјајним шутевима надмашио старије учеснике.

Захваљујући свим учесницима и гостима турнира успели смо да прикупимо 256 долара донација.

Желимо да захвалимо свим пријатељима организације који су нам се придружили на штанду али и самом турниру. Подршка коју добијамо готово свакодневно је изузетно важна за даљи рад и напредак организације, али превасходно за помоћ угроженим породицама и деци широм Балкана.

0 коментар
0

You may also like