Почетна 2019 Бела и журка из блока поново у Приједору

Бела и журка из блока поново у Приједору

од Ceca

Са доласком хладнијег времена у наше крајеве и приближавањем зиме, наши волонтери се окрећу организовањем хуманитарних акција у затвореним просторима и организовањем игара у тзв. „зимским спортовима”.

Прва субота у новембру, сада већ традиционално, у Приједору је резервисана за цјелодневно дружење и такмичење у популарној карташкој игри Бели. Локација, добро позната-приједорска кафана Камењара.

Ове године пријављено је било 14 екипа, а престижну титулу најбољих белароша понијели су Рауш и Лука. Прошлогодишњи побједници и браниоци трофеја Жаре и Мрђа били су други, док је треће мјесто припало Гилету и Бози.

Након завршеног такмичења у Бели, хуманитарном журком настављено је дружење до касних вечерњих сати, а биланс тог дана је сакупљених 708,90 КМ које ће бити искориштене за акцију помоћи породици Радловић из Приједора.

Вриједна екипа наших волонтера из Приједора не мирује. Након фантастичне Тројке из блока узели су мали предах, а сада настављају са акцијама којих ће до краја године сигурно бити још неколико. У најави су још једно такмичење у Бели, палачинке, журка и биоскоп па вас позивамо да пратите најаве наредних догађаја и да се у складу са својим могућностима укључите у исте.

Из Приједора гласно поручују: НЕМА ПРЕДАЈЕ!

0 коментар
0

You may also like