Почетна 2019 Дружење у Бачкој Тополи

Дружење у Бачкој Тополи

од Ceca

Дана 12. јануара Бачка Топола је била у фокусу. По први пут су се одржали Триатлон, Караоке и Журка из блока. Догађај који је почео око 12 часова, трајао је тотално ненадано до 5 сати изјутра. Ово је иначе први догађај овог типа који се одржавао у кући и самим тим пошто је трајало цео дан, људи су циркулисали много. У току читавог дана преко 20 људи је посетило догађај мало се упознало са радом организације, срећни и задовољни су напустили догађај. Леп дан, лепо дружење и на крају дана скупило се 11 хиљада динара, које ће бити прослеђене као помоћ социјално угроженим породицама на Балкану.

Триатлон се нажалост није одржао, пошто су људи од почетка кренули са журком и проводом, тако да нису били расположени за играње карате, већ за певање и дружење. Било је и такмичења у картама, али је то било већински ревијалног типа. Много људи које се ту налазило није било упознато са радом организације, тако да је много значило дружење овог типа, како би се више људи упознало са радом и како би временом и сами организовали акције, које би помогле нашем народу на најбољи могући начин.

У доброј атмосфери људи су показивали своја певачка искуства. Младен је победио без премца.  Бронзану медаљу у караокама је освојио Ђоле, сребрну Мићо и златну Нино. А као коначни победник и особа која је узела пехар је био Младен.

Са нама је то вече био је и пријатељ пореклом из Призена, који је толико био поносан што је део овог догађаја, да су му се и сузе накупиле у очима. Сваки наредни догађај ће бити бољи од претходног. Тополчани једва чекају следећи догађај.

Укључи се и ти. Пошаљи СМС на 7763 за Србију и позови на 17763 за Републику Српску. Нема предаје! Деца су наша будућност!!

0 коментар
0

You may also like