Почетна 2019 Фуца из блока у Теслићу, други пут

Фуца из блока у Теслићу, други пут

од Ceca

Турнир Фуца из блока, која са собом носи и хуманитарну ноту помоћи социјално-угроженим породицама, почео је у четвртак 3. јануарау Теслићу прво лигашким дијелом такмичења, да би осам најбољих екипа ушло у нокаут фазу која је одиграна у суботу 5. јануара, када смо на крају дана добили и побједнике. 33 екипе су се одазвале да ураде праву ствар, а биланс турнира је сакупљених1.710,00 КМ које ће бити утрошене за помоћ породицама.

Теслићани се још нису ни опоравили од новогодишњих празника, а наша екипа их је натјерала да обују патике и да заиграју фудбал. Додуше, за фудбал и не треба посебно тјерати људе, треба само јавити да по други пут у град из које је поникла стиже Фуца из блока. Прво мјесто заузела је екипа Екстрапром, друго мјесто екипа Мишић боје и лакови док је трећа била екипа Пајо градња.

Новост је била игра гађања пречке са пола терена која је одржана на полувремену финалне утакмице. С обзиром да је први пут одиграна, не тако лош скор – четири пријављена такмичара и један погодак који је најсрећнијем, или можемо да кажемо најспретнијем такмичару, донио као награду мајицу Тројка из блока.

Као и претходне године, турнир је одржан у Спортској дворани Радолинка у Теслићу, чијем колективу се и овим путем захваљујемо на пруженој подршци.

Ако се по јутру дан познаје, као што воли да каже наш народ, могла би ово поново бити рекордна сезона у Теслићу. Прикупљених 13.860,00 КМ и помогнуте три породице у току прошле године јесу висок циљ за достићи али тим прије и велики мотив за дјеловање наших волонтера.

Фуцом из блока је званично отпочела сезона догађаја из блока за 2019. годину, а сви који буду заинтересовани да исте или сличне догађаје организују са својим друштвом, у свом блоку или крају нека буду слободни да се јаве путем наше фејбук или инстаграм странице или на неку од наших е-маил адреса.

НЕМА ПРЕДАЈЕ!

0 коментар
0

You may also like