Почетна 2019 Још једна палачинка журка успешно завршена у Чикагу

Још једна палачинка журка успешно завршена у Чикагу

од Ceca

У припремам за седму Тројку из блока у Чикагу, чланови америчког огранка Хуманитарне организације Срби за Србе успешно су организовали палачинка журку. Укупно на самом догађају сакупљено је 755 долара.

Домаћин ове палачинка журке била је породица Стојковић, па су 26. маја врата њиховог дома, у предграђу Чикага, била отворена за све људе широког срца, који нису заборавили наш народ и који су спремни да помогну онима којима је помоћ најпотребнија.

Догађају је присуствовало око тридесетак људи, међу њима и десеторо деце, која су посебно уживала у овом дану, јер је време било савршено за игру и дружење у дворишту куће породице Стојковић.

Што се тиче одраслих, они су своје време испунили правећи палачинке и разне српске специјалитете, дружећи се, и оно што је најважније – договарајући се о новим хуманитарним активностима у Чикагу.

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим учесницима овог догађаја на њиховом доприносу у заједничкој борби за боље сутра угрожених многочланих породица. Такође, позивамо све Србе у Чикагу и околини да наставе да прате наш сајт како би били обавештени о предстојећим хуманитарним догађајима у Чикагу.

0 коментар
0

You may also like