Почетна 2019 „Коцкице из Блока” први пут одржане у Њујорку!

„Коцкице из Блока” први пут одржане у Њујорку!

од Ceca

У понедељак, 28. октобра чланови Х.О. Срби за Србе из Њујорка организовали су Коцкице из Блока у истом граду, заједно са власницима The Ground у Чајнатаун комшилуку округа Менхетен. Окупили су се љубитељи фудбала из свих делова „Велике Јабуке” да се заједно такмиче у овом мини турниру и помогну социјално угроженим вишечланим породицама. Учествовало је 8 тимова, 16такмичара, иприкупили смо 610долара у добровољним прилозима.

У великој и напетој борби прво место је заслужено освојио тим Паја и Јаре, у трећем финалном сету, резултатом 22:20. Друго место, припало је тиму 1244. Треће место, освојио је тим Дамбо мувинг.

Велику захвалност дугујемо Борису, Маријусу и Полу, власницима и менаџерима првог фудбалског затвореног игралишта у доњем делу Менхетна – The Ground, власнику ресторана Кафана Владимиру Оцокољићу који је донирао награду за прво место, Balkan Wine Project који су донирали награду за друго место. Такође, желимо да се захвалимо свим такмичарима и гостима који су помогли да овај догађај буде реализован и допринели својим добровољним прилозима, заједничком циљу за боље сутра угрожених породица.

0 коментар
0

You may also like