Почетна 2019 Koтлићијада у Козарској Дубици за породицу Радић

Koтлићијада у Козарској Дубици за породицу Радић

од Ceca

Друга по реду Котлићијада, као и претходне године прошла је у знаку хуманости и доброг дружења! Извиђачки одред Моштаница, као идејни творац Котлићијаде још једном је организовао такмичење које ће се дуго памтити.

Ове године, у спремању најукуснијих чорби, такмичило се рекордних двадесет пет екипа, а негде око триста људи је учествовало на самом догађају.

На крају такмичења, награде су узеле следеће екипе:

  1. Пашчад
  2. Јес’ једио?
  3. Млијекопродукт Козарса Дубица

Наградни фонд за прва три места изностио је 300 КМ, али су се све победничке екипе одрекле освојених награда у корист наше организације, конкретно породице Радић која живи покрај магистралног пута Козарска Дубица – Градишка, у селу Међеђа. На крају укупна цифра која је сакупљена тога дана за Радиће износила је 450,45КМ!

Технички спонзори:

  • Угоститељске услуге Обућина
  • Пекара Марић
  • Кафе бар Twins
  • Lounge bar Marsall

Тројка из блока у Козарској Дубици заказана је за 22. јул на теремина Спортског центра (у случају кише догађај ће се преселити у дворану) па позивамо све заинтересоване да нам се тога дана придруже, било као такмичари, било као спонзори, како би смо Радићима омогући пристојне услове за живот.

Још једном захваљујемо се Извиђачком одреду Моштаница, свим победничким екипама, појединачним донаторима као и свим учесницима Котлићијаде.

0 коментар
0

You may also like